Pastoe M51 Landscape Wandmeubel

By Joost van der Vecht

Omschrijving

Het Pastoe M51 Landscape Wandmeubel is een ontwerp van Joost van der Vecht. Met deze uitvoering van het wandmeubel viert Pastoe het succes van de Joost Selectie. Het merk was zich ervan bewust dat de vele kleurenopties en samenstellingen keuzestress konden veroorzaken bij het ontwerpen van een kast, en biedt met deze serie de perfecte oplossing. Direct te bestellen designs in de meest uiteenlopende afmetingen en kleuren bevinden zich in de Joost Selectie, waarbij de creatief directeur zelf het kleurenpallet en de afmetingen heeft bepaald. Het M51 Landscape Wandmeubel is voorzien van de meest succesvolle kleuren uit de serie: zwart, olijfgroen en asgrijs. Het naturel walnoothoutfineer mag ook zeker niet ontbreken in het populaire lijstje, en geeft ook in dit design de warme uitstraling. De lichte lades dragen bij aan de slanke uitstraling van dit wandmeubel, terwijl de donkere gelakte panelen het geheel stijlvol omkaderen.

Over het interieur van het ontwerp is goed nagedacht, en naar de wens van de klant geluisterd. Zowel het walnoothouten- als het olijfgroene front fungeert als een deur. Het bovenste asgrijze front is voorzien van een klepdeur voor het bergen van hifi-apparatuur. In de achterwand is dan ook een kabeldoorvoer gemaakt met een fijne afmeting die groot genoeg is om de apparatuur te ventileren. Het onderste asgrijze front is voorzien van een lade.

De afmeting van het M51 Wandmeubel is b. 228 x d. 45.5 x h. 41 cm.

M51 Landscape Wandmeubel


✓ Stijlvolle belijning
✓ Populair design
✓ Gebaseerd op de Joost Selectie
✓ Incl. gratis levering & wandmontage!

Vragen over het M51 Landscape Wandmeubel van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe M51 Landscape Wandmeubel.


 Gratis levering en montage aan de wand
 De kast wordt door Pastoe bij u afgeleverd en aan de wand bevestigd.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Productnr. M51-Landsc-wand
Materiaal Hout
Designer Joost van der Vecht
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 45.5
Hoogte 41
Breedte 228
Bijlagen Pastoe Kleuren

M51 Landscape Wandmeubel

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.855

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit