Pastoe MisterDesign Limited Edition Dutch Clay A’Dammer Cabinet

By Aldo van den Nieuwelaar

Omschrijving

De Pastoe MisterDesign Limited Edition Dutch Clay A’Dammer Cabinet is een unieke uitgave van de iconische opbergkast die Aldo van den Nieuwelaar in 1978 ontwierp. In nauwe samenwerking met het Nederlandse meubelmerk Pastoe is er nu deze Limited Edition, ter viering van het 10-jarig bestaan van MisterDesign. Er worden slechts 25 exemplaren gemaakt; een super exclusieve designklassieker dus!

Met deze Limited Edition is er voor het eerst in de geschiedenis een A’Dammer die is gemaakt van Soft Walnut hout. Dit zorgt voor een warme en ietwat klassieke uitstraling. Tegelijkertijd zijn de typerende roldeur, de lades en de achterwand juist voorzien van een eigentijdse zachtroze ‘Dutch Clay’ kleur. Zo slaat deze speciale uitvoering van de A’Dammer een brug tussen klassiek en hedendaags design.

De A’Dammer is op zichzelf al een prachtig staaltje Dutch Design. Het wordt natuurlijk vooral gekenmerkt door de roldeur waarmee u er gemakkelijk voor kunt kiezen de inhoud van de kast wel of niet aan het zicht te onttrekken. De ribbels in de kunststof roldeur dienen als handvatten en voegen een grafisch effect toe aan het design. Wanneer u het luik naar boven schuift, verdwijnt deze in de achterwand van de kast. De unieke vorm van de A’Dammer is afgeleid van oude Amsterdamse parkeermeters. Dit verklaart ook de naam van de opbergkast.

Pastoe MisterDesign Limited Edition Dutch Clay A’Dammer Cabinet


✓ Limited Edition ter viering van 10 jaar MisterDesign
✓ A’Dammer in Soft Walnut en Dutch Clay kleur
✓ Iconisch Dutch Design uit 1978
✓ Slechts 25 exemplaren verkrijgbaar

Vragen over de MisterDesign Limited Edition Dutch Clay A’Dammer Cabinet van Pastoe en MisterDesign?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe MisterDesign Limited Edition Dutch Clay A’Dammer Cabinet.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics

Kenmerken
EAN Code 7101428849554
Designer Aldo van den Nieuwelaar
Jaartal 1978
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 37 cm.
Breedte 37 cm.
Hoogte 205 cm.

MisterDesign Limited Edition Dutch Clay A’Dammer Cabinet

Nog 2 op voorraad

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.399

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit