Pastoe Noon Sunset Dressoir

By Studio Pastoe

Omschrijving

Het Pastoe Noon Sunset Dressoir is een ontwerp van Studio Pastoe. Het Noon Sunset Dressoir ontleent haar karakter aan het strakke kader wat geheel rondom het dressoir loopt. Het dressoir combineert een strakke look met een kleurrijke keuze voor de kastdeuren. Het dressoir is, zoals u gewend bent van Pastoe, verkrijgbaar in een reeks aan keuzes in kleur, afwerking en onderstelmogelijkheden. Joost van der Vecht – creative director bij Pastoe – realiseerde zich dat de keuzemogelijkheden bij het samenstellen van een kast oneindig zijn wat maakt dat deze direct bestelbare variant is samengesteld. Deze speciaal samengestelde uitvoering heeft een zeer kleurrijke en zonnige uitstraling en eigentijds karakter waardoor het dressoir in ieder interieur tot zijn recht komt.

De kastdeuren zijn links scharnierend uitgevoerd. Bovendien kan het dressoir gemonteerd worden aan de wand of geplaatst worden op een stalen frame. Naast voldoende opbergruimte kan het dressoir ideaal als tv-kast worden toegepast waarop accessoires en verlichting stijlvol gepresenteerd worden. Al deze mogelijkheden maken het dressoir een veelzijdig ontwerp.

Het kleurrijke Noon Sunset Dressoir is bij MisterDesign direct verkrijgbaar in zwart gelakt eiken met vier deuren in de kleuren: 621 vanilla, 610 sun, 611 ginger en 612 sienna. De fronten van de deuren zijn te openen door middel van het eenvoudige push-mechanisme. Het veelzijdige dressoir heeft een lengte van 212 centimeter, een breedte van 45 centimeter en een hoogte van 58 centimeter. Interesse in een andere uitvoering? Neem gerust contact op met onze interieurspecialisten of kom langs in één van onze winkels. Dan helpen we u graag verder met het samenstellen van het perfecte dressoir.

Pastoe Noon Sunset Dressoir


✓ Strakke look met kleurrijke kastdeuren
✓ Kleurrijk palet
✓ Eigentijds karakter
✓ Veelzijdig design

Vragen over het Noon Sunset Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Noon Sunset Dressoir.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Productnr. N08
Materiaal Hout
Designer Studio Pastoe
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 212 cm.
Breedte 45 cm.
Hoogte 58 cm.

Noon Sunset Dressoir

Levertijd: 20 - 25 weken
€ 2.785
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit