Pastoe Track Wandkast Plum

By Joost van der Vecht

Omschrijving

De Pastoe Track Wandkast Plum is een ontwerp van Joost van der Vecht. Dit originele design is meer dan alleen een kast en vormt een echte eyecatcher. Het hedendaagse ontwerp zal elke ruimte karakter geven en naast het mooie uiterlijk, heeft het ook een functioneel systeem. U kunt de wandkast helemaal zelf samenstellen en aanpassen naar uw wensen. De Track Wandkast vormt een mix tussen verschillende planken en lades. De lades zijn erg handig als opbergruimte en de planken zijn perfect om voorwerpen een mooi plekje op te geven. Door het open karakter van de wandkast heeft het design een luchtig gevoel.

Het Track systeem heeft vele keuzemogelijkheden wat betreft kleur, materiaal en vormgeving. Al deze keuzemogelijkheden kunnen overweldigend zijn. Daarom heeft Joost van der Vecht, Creative Director bij Pastoe, de Joost Selecties in het leven geroepen. Een collectie bestaande uit direct bestelbare varianten die door Joost zelf zijn samengesteld. Deze compacte Track uitvoering is gemaakt van eiken en heeft achter panelen in de kleur Plum. De combinatie van het eiken en de dieprode panelen zorgt voor een warme uitstraling.

Pastoe Track Wandkast Plum


✓ Materiaal: eiken
✓ Functioneel wandsysteem

Vragen over de Track Wandkast Plum van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Track Wandkast Plum.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Productnr. JSTR1
Materiaal Hout
Designer Joost van der Vecht
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 28 cm. / planken 25 cm. diep
Breedte 159 cm.
Hoogte 85 cm.

Track Wandkast Plum

Levertijd: 20 - 25 weken
€ 1.440

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit