Fredericia Pato Veneer Wood Base Stoel

By Welling/Ludvik

Omschrijving

De Fredericia Pato Veneer Wood Base Stoel is een ontwerp van Welling/Ludvik. De Scandinavische roots van dit Deens-IJslandse duo is duidelijk terug te zien in de basic en tijdloze vormgeving van deze stoel. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen en simpele lijnen is deze stoel een echte aanwinst voor ieder interieur. U kunt de stoel gebruiken als eetkamerstoel, maar de Pato Veneer Wood Base stoel is dankzij de comfortabele zitting ook een goede keuze voor in uw werkkamer. Extra fijn is dat u met gemak een uniek exemplaar samenstelt. Fredericia heeft namelijk een ruime keuze aan kleuren en stofferingen, waarmee u deze stoel een persoonlijk tintje kan geven.

De stoel is onderdeel van de Pato-serie, die Welling/Ludvik voor Fredericia ontworpen heeft. In eerste instantie bestond deze serie alleen uit kunststoffen kuipstoelen. Maar gezien de jarenlange ervaring van Fredericia met het maken van houten meubels kon en mocht een houten exemplaar niet ontbreken. Bovendien past een houten stoel naadloos in de Scandinavische traditie waar de ontwerpers deel van uit maken. Welling/Ludvik hebben lange tijd gewerkt aan de ontwikkeling van deze stoel om optimaal zitcomfort te kunnen garanderen. Zo hebben de afgeschuinde randen precies de juiste hoogte en veert de rugleuning licht mee.

De Pato Veneer Wood Base Stoel is 44.8 centimeter breed en 53 centimeter diep. De stoel is 77.5 centimeter hoog en heeft een zithoogte van 46.5 centimeter. Optioneel is de stoel ook met zitkussen verkrijgbaar, in dat geval stijgt de zithoogte met een centimeter. Het onderstel en de zitting kunnen in blank gelakt of zwart gelakt eiken uitgevoerd worden. Wat betreft het zitkussen heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod van kleuren en stofferingen.

De Pato Veneer Wood Base Stoel wordt in Denemarken geproduceerd door Fredericia. Het merk staat bekend om haar tijdloze en kwalitatief zeer hoogstaande meubelen. Alle meubels worden namelijk gebouwd met de intentie een leven lang mee te gaan. Die instelling heeft het merk al sinds 1911, toen Fredericia werd opgericht. Lange tijd richtte men zich op het maken van prachtige designklassiekers, waarbij hout altijd een hoofdrol speelde. Maar sinds enkele decennia waagt Fredericia zich met succes aan het maken van moderne designklassiekers. De samenwerking met Welling/Ludvik laat zien dat we op dat vlak nog veel van Fredericia kunnen verwachten. Hee Welling en Gudmundur Ludvik leerden elkaar kennen op de Deense Design School en werken sindsdien samen. Ze zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen prijs, materiaal, comfort, constructie en duurzaamheid. Al hun ontwerpen hebben een simpele vormgeving en zijn gericht op de gebruiker. Hiermee passen ze perfect bij de designfilosofie van Fredericia.

Indien u een uitvoering wenst met zitkussen dan kunt u een offert aanvragen. Onze klantenservice zal dan contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Fredericia Pato Veneer Wood Base Stoel


✓ Houten onderstel
✓ Met of zonder zitkussen verkrijgbaar
✓ Ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken.
✓ Zithoogte: 46.5/47.5 cm.
✓ Afmeting: b. 44.8 x h. 77.5 x d. 53 cm.
✓ Designer: Welling/Ludvik

Vragen over de Pato Veneer Wood Base Stoel van Fredericia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fredericia Pato Veneer Wood Base Stoel.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Welling/Ludvik
Garantie 2 jaar
Merk Fredericia
Diepte / Lengte 53 cm.
Breedte 44.8 cm.
Hoogte 77.5 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 46.5/47.5 cm.

Pato - Zwart Eiken Frame

Zitting Zwart Eiken

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 757

Pato - Blank Eiken Frame

Zitting Blank Eiken

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 757

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit