Per Use Piano Coat Rack Kapstok Outdoor

By Patrick Séha

Omschrijving

De Per Use Piano Coat Rack Kapstok Outdoor is een ruimtebesparend ontwerp van Patrick Séha waar muzikaliteit en interieurontwerp elkaar treffen. Over de link tussen de naam en het product hoeft u niet lang na te denken. Eén blik op het product is genoeg om te zien dat ‘Piano’ verwijst naar de op pianotoetsen lijkende kapstokhaken. Naast de varianten voor binnen is dit wandpaneel – vervaardigd uit natuur geolied teak - perfect voor buiten. Het hoge natuurlijke oliegehalte van het hout zorgt voor het behoud van de vorm van het wandpaneel en is bestand tegen diverse weersinvloeden. Deze duurzame kapstok heeft een warme uitstraling en past bij elke tuininrichting. Bovendien is dit wandpaneel de oplossing voor gebrek aan ruimte in de tuin. Dankzij de uitklapbare haken wordt er plek gecreëerd voor verschillende spullen en staat dit design smaakvol onder een terrasoverkapping of carport.

De kapstok is verkrijgbaar in natuur geolied teak en beschikbaar in twee afmetingen: small (b. 39 x h. 147 x d. 10 cm.) en large (b. 81 x h. 147 x d. 10 cm.). Bij de small zijn er 20 uitklapbare haken, terwijl de large over 48 haken beschikt. Middels twee zijpanelen in dezelfde houtsoort, een montageblok en PDF montagehandleiding is het object zelfstandig te plaatsen. Liever de Piano Kapstok Outdoor laten monteren? Geen probleem. Er is de optie om het door een van onze eigen experts te laten monteren.

Per Use Piano Coat Rack Kapstok Outdoor


✓ Ruimtebesparend ontwerp
✓ Small: 20 haken / Large: 48 haken
✓ Warme uitstraling
✓ Perfect voor elke buitenomgeving

Vragen over de Piano Coat Rack Kapstok Outdoor van Per Use?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Per Use Piano Coat Rack Kapstok Outdoor.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Patrick Séha
Garantie 2 jaar
Merk Per Use
Diepte / Lengte 10 cm.
Breedte 39/81 cm.
Hoogte 147 cm.
Bijlagen Piano Small - Wandmontage Piano Large- Wandmontage

Piano - Small

Teak

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.950

Piano - Large

Teak

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 3.195

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit