Piet Boon Gijs Loveseat

By Piet Boon

Omschrijving

De Piet Boon Gijs Loveseat is een ontwerp van de Nederlandse ontwerper Piet Boon. Heerlijk samen tot rust komen na een lange dag doet u in deze mooie loveseat. Deze is onderdeel van de Gijs Loungeserie die tevens een fauteuil en daybed omvat. De loveseat heeft een eenvoudig design dat zich kenmerkt door strakke lijnen, die ook verticaal terug te zien zijn in de zitting. De achterste poten lopen over in de rugleuning met open frame. De loveseat is gemaakt van onbehandeld Afrikaans Iroko hout van hoge kwaliteit. Dit hout heeft een lange levensduur en hoeft niet behandeld te worden met een olie. Na verloop van tijd zal het hout wat vergrijzen.

De afmetingen van de Piet Boon Gijs Loveseat bedragen 89 centimeter in breedte, 58 centimeter in hoogte en 87 centimeter in diepte. De zithoogte is 30 centimeter. Het zitkussen en de rugkussens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen. De loveseat is uiterst geschikt om te combineren met de Annet Salontafel van Piet Boon.

Om blootstelling aan weersomstandigheden te beperken en het hout extra te beschermen, kunt u een bijpassende regenhoes bestellen.

Vanwege de vele keuzemogelijkheden is de loveseat niet online te bestellen. U kunt hiervoor een offerte aanvragen waarna onze klantenservice contact met u op zal nemen om uw wensen door te nemen.

De Gijs Loveseat is een product uit de bijzondere collectie van Piet Boon. Piet Boon staat bekend als één van de meest high-profile designers van Nederland, maar begon in 1983 ooit als aannemer. Hij zag dit als de manier om zijn designvisie te realiseren. Ook nu, ruim 30 jaar later, komen de vaardigheden die hij opdeed als aannemer nog steeds van pas. Het heeft geleid tot innovatieve oplossingen in zijn designs, unieke details en kennis van materialen. Wereldwijd staat zijn collectie bekend om buitengewoon vakmanschap en kwaliteit.

Piet Boon Gijs Loveseat


✓ Eenvoudig design met strakke lijnen
✓ Biedt plaats aan twee personen
✓ Gemaakt van duurzaam Iroko hout
✓ Bekleding in verschillende stoffen
✓ Afmeting: b. 120 x h. 58 x d. 87 cm.
✓ Design: Piet Boon

Vragen over de Gijs Loveseat van Piet Boon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Piet Boon Gijs Loveseat.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Productnr. PBC 11.21.01.01 - offerte
Materiaal Hout
Designer Piet Boon
Garantie 2 jaar
Merk Piet Boon
Diepte / Lengte 87 cm.
Hoogte 58 cm.
Breedte 120 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 30 cm.

Gijs Loveseat
Vanafprijs

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.366

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit