Piet Boon Lot Kruk

By Piet Boon

Omschrijving

De Piet Boon Lot Kruk is een compact ontwerp dat functionaliteit combineert met een unieke esthetiek. De Lot Kruk is ontstaan uit een experiment waarbij verschillende elementen van bijzettafels uit de Piet Boon collectie met elkaar gecombineerd worden. Zijn veelzijdige karakter maakt dat de kruk kan dienen als extra zitplaats, functionele bijzettafel of als een sokkel om planten of decoratieve objecten tentoon te stellen. De kruk is niet alleen praktisch, maar dankzij zijn excentrieke silhouet tevens een waar kunstobject. In combinatie met de Job Kruk vormen de twee een artistiek duo dat direct de aandacht weet te trekken.

De multifunctionele Lot Kruk is volledig vervaardigd uit geglazuurd keramiek. De kruk is verkrijgbaar in Grey Green, Light Grey, Mud Grey en Stone Grey. Dankzij zijn glanzende afwerking brengt de kruk in elke ruimte een subtiele elegantie met zich mee. Met een lengte van 42 centimeter, een breedte van 33 centimeter en een hoogte van 47 centimeter weet de compacte kruk zijn weg te vinden in zowel grote- als kleine woonruimtes.

MisterDesign heeft één uitvoering geselecteerd welke online direct te bestellen is, namelijk in Mud Grey. Interesse in een andere uitvoering? Neem dan contact op met onze interieurspecialisten of kom langs in onze design winkels. Dan kijken we graag mee.

Piet Boon Lot Kruk


✓ Functioneel ontwerp
✓ Ontstaan uit verschillende elementen van eerdere bijzettafels
✓ Veelzijdig karakter
✓ Uniek silhouet

Vragen over de Lot Kruk van Piet Boon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Piet Boon Lot Kruk.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Piet Boon
Garantie 2 jaar
Merk Piet Boon
Diepte / Lengte 42 cm.
Breedte 33 cm.
Hoogte 47 cm.

Lot Kruk

Mud Grey

Levertijd: 9 - 10 weken
€ 1.434

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit