Pilat&Pilat Hotze Wandkast

By Gjalt Pilat

Omschrijving

De Pilat&Pilat Hotze Wandkast is een slim ontwerp van Gjalt Pilat. De Hotze Wandkast is een tijdloos ontwerp welke bestaat uit open vakken welke voort zijn gekomen uit Pilat’s behoefte aan eenvoud en ordening. De slanke verticale lijnen worden extra benadrukt dankzij de horizontale lijnen. De strakke vormgeving resulteert in een indrukwekkend samenspel van licht en schaduw op de wand. Gebruik de strakke wandkast als boekenkast op kantoor of in de leefruimte of laat uw favoriete decoratie pronken in de open vakken.

De Hotze Wandkast is gemaakt van massief hout en is verkrijgbaar in licht iepenhout, gerookt eikenhout, walnoothout en MDF. De MDF variant wordt gespoten met een epoxy lak in een RAL of Sikkens kleur naar wens. Een metalen strip wordt standaard meegeleverd waarmee de kast aan de wand bevestigd wordt. Bovendien zijn naar wens losse deurtjes verkrijgbaar wat de wandkast ideaal maakt voor opslag van belangrijke spullen.

Verschillende afmetingen:
- Small: l. 63 x b. 30 x h. 196 cm.
- Large: l. 125 x b. 30 x h. 134,4 cm.

Vanwege de vele mogelijkheden hebben wij speciaal voor u onze favoriete uitvoeringen geselecteerd welke direct verkrijgbaar zijn. Interesse in een andere uitvoering of losse deurtjes? Neem gerust contact op met onze interieurspecialisten of kom langs in één van onze winkels. Dan helpen we u graag verder met het samenstellen van uw perfecte wandkast.

Pilat&Pilat Hotze Wandkast


✓ Tijdloos design
✓ Strakke vormgeving
✓ Indrukwekkend samenspel van licht en schaduw
✓ Multifunctioneel

Vragen over de Hotze Wandkast van Pilat&Pilat?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pilat&Pilat Hotze Wandkast.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Gjalt Pilat
Merk Pilat&Pilat
Diepte / Lengte 63/125 cm.
Breedte 30 cm.
Hoogte 134,4/196 cm.

Hotze Wandkast

Wit - l.63 x h.196 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 1.635

Hotze Wandkast

Wit - l.125 x h.134,4 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 2.620

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit