Pilat&Pilat Pake Sytse Bijzettafel

By Gjalt Pilat

Omschrijving

De Pilat&Pilat Pake Sytse Bijzettafel is een ontwerp uit 2015 van Gjalt Pilat en is onderdeel van de Pake Sytse serie. De Pake Sytse Bijzettafel is een robuust ontwerp dankzij het dikke tafelblad en het strakke lijnenspel welke de basis van het ontwerp vormt. Gjalt Pilat liet zich inspireren door de authentieke Friese klokkenstoel: een houten stellage waarin een of meerdere klokken bevestigd zijn. De vormentaal van de klokkenstoel is duidelijk terug te zien in het gecompliceerde onderstel van de bijzettafel. Plaats de praktische Pake Sytse Bijzettafel naast de bank om gewenste materialen binnen handbereik te hebben of plaats de bijzettafel in een hoek om uw favoriete boeket op te plaatsen.

De Pake Sytse Bijzettafel is gemaakt van massief hout en is verkrijgbaar in eikenhout, licht iepenhout en walnoothout. Bovendien kan het tafelblad vervaardigd worden uit de natuursteen Travnik uit de oude stad Travnik in Bosnië. De praktische bijzettafel heeft een diameter van 50 centimeter en is verkrijgbaar in een hoogte van 37 centimeter en een hoogte van 52 centimeter. Combineer de verschillende hoogtes met elkaar om een speels contrast te creëren.

Vanwege de vele mogelijkheden is de Pake Sytse Bijzettafel direct verkrijgbaar in eikenhout. Interesse in een andere uitvoering of het tafelblad vervaardigd uit natuursteen? Neem gerust contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

Pilat&Pilat Pake Sytse Bijzettafel


✓ Robuust karakter
✓ Geïnspireerd op de Friese klokkenstoel
✓ Praktisch ontwerp
✓ Verschillende uitvoeringen

Vragen over de Pake Sytse Bijzettafel van Pilat&Pilat?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pilat&Pilat Pake Sytse Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Gjalt Pilat
Garantie 2 jaar
Merk Pilat&Pilat
Hoogte 37/52 cm.
Diameter 50 cm.

Pake Sytse Bijzettafel

Ø 50 x h. 37 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 592

Pake Sytse Bijzettafel

Ø 50 x h. 52 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 635

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit