Pilat&Pilat Pake Sytse Eettafel Rond

By Gjalt Pilat

Omschrijving

De Pilat&Pilat Pake Sytse Eettafel Rond is een ontwerp uit 2010 van Gjalt Pilat. De Pake Sytse Eettafel is een robuust ontwerp dankzij het dikke tafelblad en het strakke lijnenspel welke de basis van het ontwerp vormt. Gjalt Pilat liet zich inspireren door de authentieke Friese klokkenstoel: een houten stellage waarin een of meerdere klokken bevestigd zijn. De vormentaal van de klokkenstoel is duidelijk terug te zien in het gecompliceerde onderstel van de eettafel. Het licht afgeronde tafelblad geeft een zachte touch aan de robuuste eettafel. Geniet van urenlange gesprekken tijdens een heerlijk diner aan de knusse Pake Systse Eettafel Rond.

De Pake Sytse Eettafel Rond is vervaardigd uit massief hout en is verkrijgbaar in eikenhout, gerookt eikenhout en walnoothout. De ronde eettafel is heeft een diameter van 160 centimeter en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes: 76 centimeter om te gebruiken als eettafel en 104 centimeter wat de tafel geschikt maakt als bartafel. De bladdikte bedraagt 4 centimeter. De robuuste eettafel is verkrijgbaar in een ovale-, vierkante- en rechthoekige uitvoering.

Vanwege de vele mogelijkheden hebben wij speciaal voor u onze favoriete uitvoering geselecteerd in gerookt eiken welke direct verkrijgbaar is. Interesse in een andere uitvoering? Neem dan gerust contact op met onze interieurspecialisten of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

Pilat&Pilat Pake Sytse Eettafel Rond


✓ Robuust ontwerp
✓ Strak lijnenspel
✓ Geïnspireerd op de Friese klokkenstoel
✓ Licht afgerond tafelblad

Vragen over de Pake Sytse Ronde Eettafel van Pilat&Pilat?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pilat&Pilat Pake Sytse Eettafel Rond.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Gjalt Pilat
Garantie 2 jaar
Merk Pilat&Pilat
Hoogte 76/104 cm.
Diameter 160 cm.

Pake Sytse Ronde Eettafel

Licht Iepen - Ø160 x h. 76 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 5.508

Pake Sytse Ronde Eettafel

Licht Iepen - Ø160 x h. 104 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 5.714

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit