Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel - Ovaal

By Gjalt Pilat

Omschrijving

De Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel - Ovaal is een organisch ontwerp van Gjalt Pilat. Het is een compacte en stoere design eettafel die zijn plek weet te vinden in een smalle ruimte. De Dirk Jisk Eettafel – Ovaal is speels en erg robuust door de combinatie van materialen. Het metalen onderstel geeft in combinatie met het massief houten tafelblad een industrieel en simplistische uitstraling. Bovendien zorgt de organische vormgeving ervoor dat de tafel van alle zijden mooi is om naar te kijken. Geen scherpe hoeken, knussere tafelgesprekken en meer bewegingsvrijheid, de Dirk Jisk Eettafel – Ovaal is de perfecte tafel om in huis te hebben.

Dit model is leverbaar in verschillende formaten en het tafelblad is vervaardigd uit licht iepen, eiken of walnoot. Vervolgens is er de keuze om dit blad af te werken in zeep, olie, lak, beitslak of een gekleurde lak. Om de coating van het onderstel een extra accent te geven zal er een keuze zijn in de standaard kleuren RAL 9004, RAL 9010, Sikkens C4.40.30 of F6.05.50. Alternatieve kleuren zijn te verkrijgen op aanvraag. Door de vele mogelijkheden zijn er twee varianten direct te bestellen. Zo is de Dirk Jisk Eettafel – Ovaal verkrijgbaar in een variant met een enkele of dubbele poot. De Dirk Jisk met een enkele poot is 240 centimeter breed, 110 centimeter diep en 76 centimeter hoog. Deze variant is vervaardigd uit walnoot, afgewerkt in zeep en heeft een onderstel dat gecoat is in RAL 9004. De Dirk Jisk met een dubbele poot is 350 centimeter breed, 100 centimeter diep en 76 centimeter hoog. Deze tafel is vervaardigd uit walnoot, afgewerkt in olie en heeft een onderstel dat gecoat is in RAL 9004.

Hout is een natuurlijk element. Bij het morsen van vloeistoffen op het gelakte tafeloppervlak is het van belang dat dit binnen 10 à 15 minuten wordt verwijderd. Gebruik daarbij géén schuurmiddelen, enkel een mild sopje.

Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel - Ovaal


✓ Organisch ontwerp
✓ Perfect voor een smalle ruimte
✓ industrieel en simplistische uitstraling
✓ Creëer een eigen Dirk Jisk Eettafel - Ovaal

Vragen over de Dirk Jisk Eettafel – Ovaal van Pilat&Pilat?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel - Ovaal.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Gjalt Pilat
Garantie 2 jaar
Merk Pilat&Pilat
Diepte / Lengte 100/110 cm.
Breedte 240/350 cm.
Hoogte 76 cm.

Dirk Jisk Eettafel - Ovaal

b. 240 x d. 110 x h.76 cm. - Walnoot

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 4.910

Dirk Jisk Eettafel - Ovaal

b. 350 x d. 100 x h. 76 cm. Walnoot

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 7.485

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit