Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel - Rechthoekig

By Gjalt Pilat

Omschrijving

De Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel -Rechthoekig is een robuust ontwerp van Gjalt Pilat. De Dirk Jisk Eettafel – Rechthoekig is een typerend Fries en eigentijds model van Pilat&Pilat. Het is een ontwerp dat elke eethoek complementeert met zijn verfijnde uitstraling. Het houten tafelblad is elegant afgewerkt en vormt een gebalanceerd geheel met het krachtige metalen onderstel. De manier waarop deze materialen met elkaar worden gecombineerd, zorgt voor een stoer en prachtig geheel. Het design is simplistisch vormgegeven en hierdoor geschikt voor diverse wooninrichtingen.

Dit model is leverbaar in verschillende formaten en het tafelblad is vervaardigd uit licht iepen, eiken of walnoot. Vervolgens is er de keuze om dit blad af te werken in zeep, olie, lak, beitslak of een gekleurde lak. Om de coating van het onderstel een extra accent te geven zal er een keuze zijn in de standaard kleuren RAL 9004, RAL 9010, Sikkens C4.40.30 of F6.05.50. Alternatieve kleuren zijn te verkrijgen op aanvraag. Door de vele mogelijkheden zijn er twee varianten direct te bestellen. Zo is de Dirk Jisk Eettafel – Rechthoekig verkrijgbaar in een variant met een enkele of dubbele poot. De Dirk Jisk met een enkele poot is 200 centimeter breed, 90 centimeter diep en 76 centimeter hoog. Deze variant is vervaardigd uit eiken, afgewerkt in beitslak en heeft een onderstel in gecoat ‘taupe’, Sikkens F6.05.50. De Dirk Jisk met een dubbele poot is 350 centimeter breed, 100 centimeter diep en 76 centimeter hoog. Deze tafel is vervaardigd uit iepen, afgewerkt in olie en heeft een onderstel dat gecoat is in RAL 9004.

Hout is een natuurlijk element. Bij het morsen van vloeistoffen op het gelakte tafeloppervlak is het van belang dat dit binnen 10 à 15 minuten wordt verwijderd. Gebruik daarbij géén schuurmiddelen, enkel een mild sopje.

Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel - Rechthoekig


✓ Robuust ontwerp
✓ Simplistische vormgeving
✓ Stoer karakter
✓ Meerdere mogelijkheden

Vragen over de Dirk Jisk Eettafel – Rechthoekig van Pilat&Pilat?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel - Rechhoekig.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Gjalt Pilat
Garantie 2 jaar
Merk Pilat&Pilat
Diepte / Lengte 90/100 cm.
Breedte 200/350 cm.
Hoogte 76 cm.

Dirk Jisk Eettafel - Rechthoekig

b. 200 x d. 90 x h. 76 cm. - Eiken

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 3.865

Dirk Jisk Eettafel - Rechthoekig

b. 350 x d.100 x h. 76 cm. - Iepen

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 6.034

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit