Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel - Rond

By Gjalt Pilat

Omschrijving

De Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel - Rond is een ingetogen en robuust ontwerp van Gjalt Pilat. Het design ‘staat op goede voet’. Een perfecte tafelschikking en geen gevecht met de poten. De Dirk Jisk Eettafel – Rond zorgt voor een positief effect in elke ruimte. Naast meer bewegingsruimte in een kleiner interieur worden tafelgesprekken nog gezelliger door de ronde vormgeving van de Dirk Jisk. Deze ronde eettafel is stoer en straalt puur vakmanschap uit. Bovendien geeft de combinatie tussen het hout en metaal het design iets extra’s. De Dirk Jisk Eettafel – Rond voelt vertrouwd en warm aan, waarbij het ook zijn plaats kan vinden in verschillende interieurs door de eindeloze mogelijkheden.

Deze ronde Dirk Jisk Eettafel is vervaardigd uit een tafelblad in eiken licht iepen, gerookt eiken of walnoot. Daarbij wordt het tafelblad gedragen door een metalen enkele poot. Dankzij de drie beschikbare formaten - Ø130 x 76 cm., Ø145 x 76 cm. en Ø160 x 76 cm. – is er voor iedere ruimte een geschikte variant. Qua afwerking zijn er vele mogelijkheden voor zowel het tafelblad als onderstel. Er is voor het tafelblad een keuze uit zeep, olie, lak, beitslak of een gekleurde lak. Het onderstel kan daarentegen worden afgewerkt met een coating in de standaard kleuren RAL 9004, RAL 9010, Sikkens C4.40.30 of F6.05.50. Alternatieve kleuren zijn te verkrijgen op aanvraag. Door de vele mogelijkheden is er één variant direct te bestellen. Deze eettafel (Ø145 x 76 cm.) is vervaardigd uit eiken en in zeep afgewerkt. Het metalen onderstel van deze bestelbare tafel is gecoat in RAL 9010.

Hout is een natuurlijk element. Bij het morsen van vloeistoffen op het gelakte tafeloppervlak is het van belang dat dit binnen 10 à 15 minuten wordt verwijderd. Gebruik daarbij géén schuurmiddelen, enkel een mild sopje.

Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel - Rond


✓ Ingetogen en robuust ontwerp
✓ Creëert een positief effect in elke ruimte
✓ Tafelgesprekken worden nog gezelliger
✓ Eindeloze mogelijkheden

Vragen over de Dirk Jisk Eettafel – Rond van Pilat&Pilat?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pilat&Pilat Dirk Jisk Eettafel - Rond.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Gjalt Pilat
Garantie 2 jaar
Merk Pilat&Pilat
Hoogte 76 cm.
Diameter 145 cm.

Dirk Jisk Eettafel - Rond

Ø145 x h. 76 cm. - Eiken

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 4.198

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit