Pilat&Pilat Klaas Eettafel

By Trude van Assem

Omschrijving

De Pilat&Pilat Klaas Eettafel is een ontwerp van beeldend kunstenares Trude van Assem waarbij beeld en meubels de aanleiding zijn geweest voor het maken van een vorm, waaronder dit stoere en duurzame model. De onvolmaaktheden van het hout geven in combinatie met het metalen onderstel de tafel karakter. De tafel is modern en tegelijkertijd authentiek door de verwerking van natuurlijke elementen. Het is een heerlijke tafel om uren aan door te brengen. Tijdens het diner of met een lekker glas wijn tijdens de borrel. Deze Klaas Eettafel is aantrekkelijk en toegankelijk voor vele interieurstijlen.

De tafel is te verkrijgen met een algemene hoogte van 74 centimeter, diepte van 92 centimeter en een keuze tussen verschillende breedte-afmetingen tussen de 180 en 260 centimeter. Het tafelblad is er in licht iepen, eiken of walnoot en is 3 centimeter dik. Bovendien is het mogelijk om tegen een meerprijs diepte te creëren in het eiken tafelblad door de scheuren op te vullen met rubber. Ter afwerking zal de tafel worden afgewerkt in zeep, olie, lak, beitslak of een gekleurde lak en wordt het blad ondersteund door een metalen onderstel. Dit onderstel wordt gecoat in de standaard kleuren RAL 9004, RAL 9010, Sikkens C4.40.30 of F6.05.50. Alternatieve kleuren zijn te verkrijgen op aanvraag. Door de vele mogelijkheden is er één variant direct te bestellen. Deze stoere eettafel (b. 220 x d. 100 x h. 76 cm.) is vervaardigd uit eiken en afgewerkt met een beitslak. Het metalen onderstel van deze bestelbare tafel is gecoat in RAL 9004.

Hout is een natuurlijk element. Bij het morsen van vloeistoffen op het gelakte tafeloppervlak is het van belang dat dit binnen 10 à 15 minuten wordt verwijderd. Gebruik daarbij géén schuurmiddelen, enkel een mild sopje.

Pilat&Pilat Klaas Eettafel


✓ Stoer en duurzaam model
✓ Een tafel met karakter
✓ Natuurlijke elementen
✓ Aantrekkelijk en toegankelijk voor vele interieurstijlen

Vragen over de Klaas Eettafel van Pilat&Pilat?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pilat&Pilat Klaas Eettafel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 31 mei een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1000.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Trude van Assem
Garantie 2 jaar
Merk Pilat&Pilat
Diepte / Lengte 92 cm.
Breedte 220 cm.
Hoogte 76 cm.

Klaas Eettafel

b. 220 x d. 92 x h. 76 cm. - Eiken

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 3.835

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit