Pilat&Pilat Tiemen Eettafel

By Gjalt Pilat

Omschrijving

De Pilat&Pilat Tiemen Eettafel is een fraai en speels ontwerp van oprichter Gjalt Pilat. Het design komt voort uit de behoefte aan eenvoud, ordening, liefde voor het ambacht en materiaal. De Tiemen Eettafel is het slim fit model onder de eettafels van de algemene ‘famylje collectie’. Een slank onderstel in combinatie met een strak tafelblad maakt van de Tiemen de perfecte minimalistische eettafel. Bovendien zorgen de verschillende breedtes ervoor dat de tafel zijn plaats vindt in elke woon- en eetkamer.

De tafel is te verkrijgen met een algemene hoogte van 76 centimeter en er is een keuze tussen verschillende diepte- en breedte-afmetingen. Het tafelblad is er in licht iepen en is 2 centimeter dik, waarvan 1 centimeter zichtbaar is. Dit blad zal worden afgewerkt in zeep, olie, lak, beitslak of een gekleurde lak en wordt ondersteund door een metalen onderstel. Het onderste deel van de poten zal voor 55 centimeter uit massief hout bestaan. Bij een Tiemen breder dan 220 centimeter krijgt de poot een houten deel van 20 centimeter. Optioneel zijn de poten ook in staal te verkrijgen zonder meerprijs. Qua afwerking voor het onderstel kan er gekozen worden voor een coating in de standaardkleuren RAL 9004, RAL 9010, Sikkens C4.40.30 of F6.05.50. Alternatieve kleuren zijn te verkrijgen op aanvraag. Door de vele mogelijkheden zijn er twee varianten direct te bestellen. De eerste variant (b. 200 x d. 100 x h. 76 cm.) is vervaardigd uit eiken en afgewerkt in zeep. Het metalen onderstel van deze bestelbare tafel is gecoat in RAL 9010. De andere Tiemen Eettafel (b. 240 x d. 100 x h. 76 cm.) is vervaardigd uit walnoot en afgewerkt in een beitslak. Deze tweede variant heeft een onderstel dat gecoat is in taupe (Sikkens, F6.05.50).

Hout is een natuurlijk element. Bij het morsen van vloeistoffen op het gelakte tafeloppervlak is het van belang dat dit binnen 10 à 15 minuten wordt verwijderd. Gebruik daarbij géén schuurmiddelen, enkel een mild sopje.

Pilat&Pilat Tiemen Eettafel


✓ Fraai en speels ontwerp
✓ Slank onderstel
✓ Natuurlijke elementen
✓ Zelf samen te stellen

Vragen over de Tiemen Eettafel van Pilat&Pilat?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pilat&Pilat Tiemen Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Gjalt Pilat
Garantie 2 jaar
Merk Pilat&Pilat
Diepte / Lengte 100 cm.
Breedte 200/240 cm.
Hoogte 76 cm.

Tiemen Eettafel

b. 200 x d. 100 x h.76 cm. - Eiken

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 2.325

Tiemen Eettafel

b. 240 x d. 100 x h. 76 cm. - Walnoot

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 2.753

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit