Pilat&Pilat Wybe Eettafel

By Gjalt Pilat

Omschrijving

De Pilat&Pilat Wybe Eettafel is een ontwerp Gjalt Pilat en is gegarandeerd een elegante toevoeging aan ieders interieur. In het design vindt een samensmelting plaats tussen natuurlijke elementen en klassieke invloeden. Het opvallende tafelblad met diamantpatroon is geïnspireerd op klassiek inlegwerk en voelt tegelijkertijd modern en grafisch aan. Datgene maakt de tafel eigentijds en bijzonder in elk interieur. Bovendien zorgt het eenvoudige onderstel voor een rustig contrast met het levendige en massieve tafelblad. De Wybe is werkelijk een eyecatcher in huis, het design oogt warm, vertrouwd en duurzaam. Voor de liefhebbers van een rustige uitstraling is de Wybe ook beschikbaar in een subtiele variant met langshout dat elke eetkamer perfect zal aanvullen en complementeren.

Het design is vervaardigd uit massief hout en heeft verschillende breedte-afmetingen tussen de 200 en 280 centimeter. Bovendien heeft de Wybe een diepte van 100 centimeter en hoogte van 76 centimeter. De Wybe Eettafel is beschikbaar in een tafelblad met diamantpatroon of langshout. Daarbij zal het blad leverbaar zijn met of zonder overstek aan de kopzijde. Het tafelblad zal beschikbaar zijn in iepen of walnoot bij de variant met het diamantpatroon, terwijl het tafelblad met langshout te bestellen is in licht iepen, eiken of walnoot. Beide tafelbladen kunnen worden afgewerkt in zeep, olie, lak, beitslak of een gekleurde lak. Door de vele mogelijkheden zijn er twee varianten direct te bestellen. De eerste variant in langshout (b. 240 x d. 100 x h. 76 cm.) is volledig vervaardigd uit iepen en afgewerkt in zeep. De tweede variant met een diamantpatroon (b. 280 x d. 100 x h. 76 cm.) is vervaardigd uit walnoot en afgewerkt in basalt lak.

Hout is een natuurlijk element. Bij het morsen van vloeistoffen op het gelakte tafeloppervlak is het van belang dat dit binnen 10 à 15 minuten wordt verwijderd. Gebruik daarbij géén schuurmiddelen, enkel een mild sopje.

Pilat&Pilat Wybe Eettafel


✓ Samensmelting van natuurlijke elementen en klassieke invloeden
✓ Opvallend tafelblad
✓ Eigentijds design
✓ Complementeert elke inrichting

Vragen over de Wybe Eettafel van Pilat&Pilat?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pilat&Pilat Wybe Eettafel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Gjalt Pilat
Garantie 2 jaar
Merk Pilat&Pilat
Diepte / Lengte 100 cm.
Breedte 240/280 cm.
Hoogte 76 cm.

Wybe Eettafel

b. 240 x d. 100 x h. 76 cm. - Iepen

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 2.381

Wybe Eettafel

b. 280 x d. 100 x h. 76 cm. - Walnoot

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 4.582

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit