Linteloo Plaza Hotel Bank

By Niels Bendtsen

Omschrijving

De Plaza Hotel Bank van Linteloo door Niels Bendtsen is een open en toegankelijke bank.

De bank is voorzien van een metalen frame, bedekt met polyurethaan. Voor de poten heeft u de keuze uit een afwerking in nikkel of brons. De Plaza Hotel bank wordt bekleed met hoogwaardige kwaliteit stof of leder naar keuze. De zitkussens worden gewatteerd met dons en veren.

Plaza Hotel is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zo is er een 4-zits, 3-zits en 2,5-zits verkrijgbaar met één, twee of zonder armen en kunt u ook nog gebruik maken van verschillende koppelelementen. De verschillende elementen kunnen op eenvoudige wijze met elkaar verbonden worden door koppelsystemen.

Plaza Hotel is tevens verkrijgbaar als fauteuil of als voetenbank.

Door de uitgebreide mogelijkheden wat betreft bekleding, maatvoering en opstelling voldoet de Plaza Hotel bank aan vrijwel ieders wensen en is de bank geschikt voor bijna ieder interieur.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Niels Bendtsen
Garantie 2 jaar
Merk Linteloo
Opties Afneembare hoes, Gestoffeerd, Met arm

Plaza Hotel
Vanafprijs

Levertijd: 10 weken
€ 3.395

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit