Marset Pleat Box 47 Hanglamp

By Xavier Manosa & Mashallah

Omschrijving

Een simpele plooi in een doek is de inspiratie geweest voor het ontwerp van de Pleat Box 47 Hanglamp van Marset. Deze vouw is digitaal verfijnd waarna het silhouet teruggebracht is in de Pleat Box Hanglamp.

De buitenkant van de Pleat Box is verkrijgbaar in de mooie kleuren wit keramiek, zwart, terracotta of grijs, waarbij de plafondkap wordt geleverd in dezelfde kleur als de lampenkap. De briljante wit geëmailleerde binnenkant zorgt voor een schitter-effect, waardoor het licht van de lamp verhoogd wordt. Daarnaast kunt u, in plaats van deze witte binnenkant, ook kiezen voor een bijzondere gouden binnenkant waardoor de Pleat Box een prachtig en vooral extreem warm licht geeft. Erg mooi!

Pleat Box is tot stand gekomen door de - allereerste - samenwerking tussen Xavier Mañosa, een meester keramist uit Barcelona, de Mashallah ontwerpstudio in Berlijn en Marset. En het resultaat liegt er niet om: een prachtige lamp is hieruit voortgekomen!

Alle uitvoeringen van de Pleat Box komen met een zwarte kabel.
Lichtbron (niet inbegrepen): 1 x E27 max. 77W of 8W LED

Marset staat voor zorgvuldig ontworpen verlichting. Als resultaat voortgekomen uit een voortdurende zorg om te meest subtiele nuances te ontdekken en dit vervolgens te combineren met de meest mooie verlichtingseffecten. Marset creëert ongeëvenaarde sferen over de hele wereld dankzij samenwerking met een internationaal team van ontwerpers. Marset voegt daarom met hun prachtige ontwerpen 100% originaliteit, kwaliteit en schoonheid toe aan uw interieur. Marset verlichting is een echte aanwinst, voor iedereen!

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Xavier Manosa & Mashallah
Merk Marset
Hoogte 26
Diameter 44
Opties LED
Kabel Lengte 200 cm.
Soort lichtbron 1 x E27 max. 77W of 8W LED

Pleat Box 47

Wit / Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.064

Pleat Box 47

Grijs / Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.064

Pleat Box 47

Terracotta / Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.064

Pleat Box 47 Hanglamp

Oker / Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.064

Pleat Box 47

Wit / Goud

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.633

Pleat Box 47 Hanglamp

Donker Groen / Goud

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.633

Bestel direct mee

Draai LED Dimmer

Busch-Jaeger 6523U-102 Exclusief Draaiknop

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69,95

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit