Tacchini Polar Sofa Bank

By Pearson Lloyd

Omschrijving

De Polar-serie is geïnspireerd door de afschuiving van ijskappen zoals die te zien zijn in de arcatische zeeën. Dit heeft gezorgd voor de creatie van een uiterst veelzijdig zitsysteem met tal van ontwerpen en mogelijkheden.
De zittingen en rugleuningen worden gekenmerkt door hun volle en 'afgeschoven' vormen en kunnen op verschillende manieren gekoppeld worden waardoor vele verschillende lay-out-mogelijkheden ontstaan.

De Polar-collectie bestaat uit een serie banken met elk een andere vorm. Daarnaast is er ook een Polar-fauteuil verkrijgbaar, deze stoel maakt de Polar-serie helemaal af!

De Polar Banken kunnen met verschillende stof- of leersoorten bekleed worden en kennen vele verschillende uitvoeringsmogelijkheden.

Tevens is er ook een bijpassende Polar Poef verkrijgbaar, voor net dat beetje extra comfort!

Voor meer informatie over de uitvoeringsmogelijkheden kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Pearson Lloyd
Garantie 2 jaar
Merk Tacchini
Diepte / Lengte 107
Hoogte 73
Breedte 234
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 37

Polar Sofa Bank

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 3.486

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit