Marset Polo Wandlamp

By Joan Gaspar

Omschrijving

De vloeiende bewegingen van de Polo Wandlamp van Marset in combinatie met de grote aantrekkingskracht maken van deze flexibele wandlamp een gewilde lichtbron. De lamp neemt erg weinig ruimte in, ook indien deze bewogen wordt, waardoor de lamp uitermate functioneel is.

De Polo Wandlamp is voorzien van een LED-technologie waardoor het licht zeer nauwkeurig kan worden gericht zonder daarbij uw vingers te verbranden wanneer u de kap aanraakt. De volledig beweegbare structuur van de Polo Wandlamp is vervaardigd uit spuitgegoten aluminium. De schakelaar is bevestigd op de bovenkant van de kap.

Benodigde lichtbron (inclusief): LED 7W 3000K 520lm

Marset staat voor zorgvuldig ontworpen verlichting. Als resultaat voortgekomen uit een voortdurende zorg om te meest subtiele nuances te ontdekken en dit vervolgens te combineren met de meest mooie verlichtingseffecten. Marset creëert ongeëvenaarde sferen over de hele wereld dankzij samenwerking met een internationaal team van ontwerpers. Marset voegt daarom met hun prachtige ontwerpen 100% originaliteit, kwaliteit en schoonheid toe aan uw interieur. Marset verlichting is een echte aanwinst, voor iedereen!

U heeft de mogelijkheid wandmontage bij te bestellen. Onze eigen montagedienst komt het artikel dan aan de wand bevestigen. Lees hiervoor de voorwaarden in het bijgevoegde PDF-bestand.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Joan Gaspar
Merk Marset
Diepte / Lengte 21 cm.
Hoogte 10 cm.
Breedte 7 cm.
Opties Draaibaar, LED
Soort lichtbron LED 7W 3000K 520lm (inclusief)
Bijlagen Meer informatie wandmontage

Polo - Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 304

Bestel direct mee

Wandmontage

Levertijd: 1 week
€ 150

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit