PP Møbler Hang on PP961 Kapstok

By Thomas E. Alken

Omschrijving

De PP Møbler Hang on PP961 Kapstok is een ontwerp van de Deense Thomas E. Alken. Zijn ontwerpen zijn zowel stijlvol als functioneel en met zijn eenvoudige ontwerpen creëert Alken een tijdloze uitstraling die met de tijd alleen nog maar mooier wordt. Bij de Hang on PP961 Kapstok is de eenvoud goed zichtbaar.

Alken heeft een fascinatie voor resthout, wat hem op het idee bracht van de PP961 Kapstok. In zijn werkplaats blijven er veel stukken hout over die te goed en te mooi zijn om te verbranden, maar te klein zijn om echt onderdeel te kunnen zijn van een stoel of tafel. Deze restjes gebruikt Alken voor de PP961 Kapstok, om zo min mogelijk hout te verspillen. Het materiaal van dit design is dus afhankelijk van wat er overblijft in de werkplaats, waardoor elke kapstok anders is. Daardoor haalt u dan ook een duurzaam en uniek design in huis met deze PP961 Kapstok.

De PP961 Kapstok is een zeer eenvoudig en praktisch ontwerp dat uit twee basisonderdelen bestaat. Een rail en een hanger, waarbij de hangers in alle mogelijke houtsoorten worden geproduceerd, afhankelijk dus van de huidige activiteiten in de werkplaats. Deze twee basisonderdelen zijn eenvoudig in elkaar te zetten zonder lijm of gereedschap, dus het is mogelijk om je eigen combinatie van houtsoorten te maken. De Hang on PP961 Kapstok is verkrijgbaar in drie verschillende groottes:
- PP961/3: l. 48 x b. 12 x h. 8 cm.
- PP961/4: l. 64 x b. 12 x h. 8 cm.
- PP961/6: l. 96 x b. 12 x h. 8 cm.

De materialen zijn dus afhankelijk van wat er in de werkplaats wordt gebruikt, vandaar dat uw kapstok wat zal afwijken van de foto. De rail kan in twee afwerkingen gemaakt worden, u heeft de keuze uit essen of eiken hout. De hangers komen in gemixt hout.

PP Møbler Hang on PP961 Kapstok


✓ Resthout
✓ Duurzaam
✓ Praktisch design
✓ Drie afmetingen verkrijgbaar

Vragen over de Hang on PP961 Kapstok van PP Møbler?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de PP Møbler Hang on PP961 Kapstok.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Thomas E. Alken
Merk PP Møbler
Diepte / Lengte 48 cm. / 64 cm. / 96 cm.
Breedte 12 cm.
Hoogte 8 cm.

Hang on PP961 Kapstok

3 Haken - Eiken

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 242

Hang on PP961 Kapstok

4 Haken - Eiken

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 308

Hang on PP961 Kapstok

6 Haken - Eiken

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 411

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit