Header Onze Winkel

Projecten

MisterDesign is er ook voor zakelijke klanten en op het gebied van projectinrichting in Nederland en België.
Of het nu gaat om kantoorruimtes, horeca of zorginstellingen. Van headoffices tot tandartspraktijken en van restaurants tot winkelformules zijn wij actief.

Door ons grote merkenaanbod gedocumenteerd op onze website en onze ervaring in projectinrichting kunt u van ons verwachten
dat wij niet alleen een complete inrichting van meubilair en verlichting kunnen leveren.Ook denken we met u mee
en kunnen we u adviseren over de beste keuze als het gaat om duurzaamheid, techniek, styling en budget.

Enkele referenties waarbij onze opdrachtgever bij ons terecht kwam zijn
Jumbo supermarkten (Veghel, Amsterdam, Breda), Prominent Comfortproducten (Nunspeet), restaurant Inhoud (Gemert), Zoetelief, Noble,
In den Zevenden Hemel (Den Bosch), The Cut Throat Barber (Amsterdam), Dungelmann traiteur (Den Haag) en WitHuishof (Maastricht).
Voor advies op maat, korte communicatielijnen met vaste aanspreekpunten, scherpe offertes
en al dan niet gewenst een full service pakket inclusief kant en klare oplevering kunt u bij ons terecht.


Onze interieuradviseurs

 • Interieuradviseur Margo
  Margo


  Margo is afgestudeerd als projectleider Interieur & Exterieur aan het SintLucas, waarna ze aan het Thomas More College een vervolgopleiding afrondde als Interior Designer met als specialisatie conceptontwikkeling.

 • Interieuradviseur Paul
  Paul


  Paul is in 1985 afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Hij is al meer dan 35 jaar werkzaam als interieurontwerper. Paul is gespecialiseerd in kastontwerpen, textiel en verlichting.

 • Interieuradviseur Eva
  Eva


  De Eindhovense Eva raakte al jong geïnspireerd door de architectuur en het design in de lichtstad. Ze volgde haar droom en studeerde in 2014 af als interieurontwerpster aan het Istituto Europeo Di Design in Milaan.

 • Interieuradviseur Fleur
  Fleur


  Fleur studeerde Interieur en Architectuur aan het Thomas More College in Mechelen. Ze heeft een passie voor architectuur en denkt zodoende in totaalconcepten waarbij ze graag grafische elementen toepast.

Interieuradvies-misterdesign-sfeerbeeld-moodboard