Pulpo Alwa Three Bijzettafel

By Sebastian Herkner

Omschrijving

De Pulpo Alwa Three Bijzettafel is een ontwerp van Sebastian Herkner. Deze maakt onderdeel uit van een serie bijzettafels die de Duitse designer in 2015 ontwierp.

Sebastian Herkner is gefascineerd door gegoten glas dus wilde hij deze bijzondere techniek van glasbewerking graag toepassen in een meubel. Gegoten glas kan een stuk dikker zijn dan mondgeblazen glas, waardoor een robuust tafelblad gecreëerd kan worden. Het dikke glas bootst de esthetiek van water na en de luchtbellen die erin zitten maken ieder tafelblad uniek.

De tafelbladen van de Alwa Bijzettafels zijn maar liefst 5 centimeter dik. Het duurt dagen om dit glas volledig uit te laten harden. Het unieke tafelblad, dat in meerdere kleuren verkrijgbaar is, wordt bij deze variant ondersteund door een rond glazen onderstel in dezelfde kleur als het tafelblad.

Naast de Alwa Three Bijzettafel bestaat de serie uit nog twee varianten met een andersoortig onderstel van metaal. Ook deze varianten zijn bij MisterDesign verkrijgbaar. Alle drie de varianten zijn bovendien in een grotere 'Big' uitvoering te verkrijgen, neem hiervoor gerust contact met ons op!

Pulpo Alwa Three Bijzettafel


✓ Gemaakt van gegoten glas
✓ Traditionele productie
✓ Glazen tafelblad van 5 centimeter dik
✓ Meerder combinaties mogelijk

Vragen over de Alwa Three Bijzettafel van Pulpo?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pulpo Alwa Three Bijzettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Sebastian Herkner
Garantie 2 jaar
Merk Pulpo
Hoogte 44 cm.
Diameter 38 cm.

Alwa Three Bijzettafel

Amber

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.321

Alwa Three Bijzettafel

Smoke Grey

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.321
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit