QLIV CoCo Salontafel

By Carolina Wilcke

Omschrijving

De QLIV CoCo Salontafel is een ontwerp van Carolina Wilcke. Dit esthetische design is niet alleen functioneel, maar ook een échte blikvanger in de ruimte. De salontafel is ontstaan uit puur vakmanschap waarbij ambachtelijke houtbewerking wordt geëerd. Verschillende geometrische objecten vormen het kenmerkende onderstel en maken de salontafel uniek. Bovendien lijkt het onderstel vanuit iedere hoek een andere samenstelling te hebben.

De CoCo Salontafel is gemaakt van massief hout en is verkrijgbaar in eikenhout, beukenhout en Amerikaans notenhout. Het organische blad is tevens uit te voeren in massief Travertine. De natuursteen is onbehandeld en heeft een open structuur. Omdat Travertine natuurlijk materiaal is, is elk tafelblad van dit materiaal uniek. De salontafel heeft een lengte van 151 centimeter, een breedte van 118 centimeter en een hoogte van 39,5 centimeter.

Wegens vele mogelijkheden hebben wij onze favoriete uitvoeringen geselecteerd welke online direct te bestellen zijn. Zo is één uitvoering geheel vervaardigd uit naturel notenhout en heeft de andere uitvoering een onderstel van naturel notenhout met een blad van Travertin. Interesse in een andere samenstelling? Neem dan contact op met onze interieurspecialisten of kom langs in onze designwinkels. Dan helpen we je graag.

QLIV CoCo Salontafel


✓ Blikvanger in de ruimte
✓ Puur vakmanschap
✓ Ambachtelijke houtbewerking
✓ Geometrisch onderstel

Vragen over de CoCo Salontafel van QLIV?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de QLIV CoCo Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Carolina Wilcke
Garantie 2 jaar
Merk QLIV
Diepte / Lengte 151 cm.
Breedte 118 cm.
Hoogte 39,5 cm.

CoCo Salontafel

Geolied Walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.192

CoCo Salontafel

Geolied Walnoot / Travertine

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.450

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit