QLIV To be Served Bijzettafel

By QLIV Studio

Omschrijving

De QLIV To be Served Bijzettafel is een ontwerp van het Nederlandse designmerk QLIV Studio. Het betreft een serie tafels met verschillende afmetingen maar met dezelfde esthetische waarde. De tafels hebben een open uitstraling en worden gekenmerkt door de combinatie van het stalen frame en het eikenhouten blad. Het frame is met laser cut-technologie uit één stuk staal gemaakt. Het staat in contrast met het massief eiken tafelblad.

De To be Served Bijzettafel is standaard verkrijgbaar in drie afmetingen. De grootste is het beste als salontafel toe te passen en de twee kleinere kunnen als bijzettafel dienen. Gecombineerd zorgt dit design voor een flexibel, speels en functioneel samenspel.

De kleinere twee varianten zijn voorzien van een los tafelblad dat daardoor ook als dienblad kan dienen. Aan de onderzijde zijn de bladen conisch gefreesd waardoor ze perfect in het stalen frame passen en de bladen zijn voorzien van subtiele handgrepen om het blad gemakkelijk uit het frame op te kunnen tillen. De kleinste, hoogste uitvoering kan bovendien gemakkelijk bij een bank aangeschoven door de praktische plaatsing van de poten.

Bij MisterDesign is deze bijzettafel verkrijgbaar in de volgende afmetingen: Ø40 x h. 50 cm., Ø55 x h. 45 cm. en Ø85 x h. 40 cm. Deze hebben een houten blad in Coal Black gebeitst eiken. Op aanvraag is zijn andere houtsoorten mogelijk. De To be Served is ook als salontafel met een diameter van 115 centimeter verkrijgbaar.

QLIV To be Served Bijzettafel


✓ Bijzettafel en dienblad
✓ Combinatie van hout en staal
✓ Als bijzettafel of salontafel
✓ Open, lichte uitstraling

Vragen over de To be Served Bijzettafel van QLIV?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de QLIV To be Served Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer QLIV Studio
Garantie 2 jaar
Merk QLIV
Hoogte 50 / 45 / 40 cm.
Diameter 40 / 55 / 85 cm.

To be Served Bijzettafel

Ø40 x h. 50 cm.

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 992

To be Served Bijzettafel

Ø55 x h. 45 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.326

To be Served Bijzettafel

Ø85 x h. 40 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.799

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit