Biegert & Funk Qlocktwo Classic Acryl Klok Engels

By Marco Biegert & Andreas Funk

Omschrijving

De Qlocktwo Classic Acryl Klok Engels van Marco Biegert en Andreas Funk is een adembenemend mooie klok waarbij de tijd in woorden wordt weergegeven op het display. Nadat de Qlocktwo eenmaal opgemerkt is lijkt het onmogelijk om het oog er van af te houden. De weergave van de tijd verandert iedere vijf minuten terwijl de tussenliggende minuten met kleine lichtpuntjes op de hoeken worden aangegeven. Met de gratis app 'Flashsetter' van Biegert & Funk kan de tijd via uw smartphone eenvoudig op de seconde nauwkeurig naar de QLocktwo worden overgedragen.

De frontplaat van glanzend acryl is standaard leverbaar in 7 verschillende kleuren. Naast de Acryl variant is de Classic ook uitgevoerd in andere varianten: Classic Metaal en de Creator's Editions, met nog meer prachtige designs. Deze vindt u natuurlijk ook bij MisterDesign!

Doordat de frontplaten magnetisch vast zitten en dus afneembaar zijn, kan de klok naar wens voorzien worden van een front in een andere kleur. Losse frontplaten zijn afzonderlijk leverbaar. De Qlocktwo klok wordt standaard geleverd met montagemateriaal voor aan de wand, en met transparante voet die het mogelijk maakt de klok op een tafel of meubel te plaatsen. Qlocktwo dient van stroom te worden voorzien via een stopcontact (110-240 V). Een USB-kabel van 25 centimeter én een witte textiel USB-kabel van 220 centimeter worden meegeleverd. De ingebouwde stroomreserve van de klok bedraagt 24 uur.

Qlocktwo Klok Classic Acryl Engels


✓ Vertelt de tijd in Engelse taal
✓ In 7 kleuren verkrijgbaar
✓ Tijdloos design
✓ Corpus uit wit gelakt MDF, frontplaat uit acryl
✓ Afmeting: b. 45 x h. 45 x d. 2 cm.

Vragen over de Qlocktwo Classic Acryl Klok Engels van Biegert & Funk?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Biegert & Funk Qlocktwo Classic Acryl Klok Engels.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Marco Biegert & Andreas Funk
Garantie 2 jaar
Merk Biegert & Funk
Diepte / Lengte 2 cm.
Hoogte 45 cm.
Breedte 45 cm.
Kabel Lengte 1x 0.25 cm. + 1x 200 cm.
Bijlagen productinformatie installatiehandleiding

Qlocktwo - Groen

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.195

Qlocktwo - Blauw

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.195

Qlocktwo - Rood

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.195

Qlocktwo - Zwart

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.195

Qlocktwo - Wit

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.195

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit