Biegert & Funk QLOCKTWO Earth 90 Universe Edition Klok

By Marco Biegert & Andreas Funk

Omschrijving

De Biegert & Funk QLOCKTWO Earth 90 Universe Edition Klok is een bijzondere serie QLOCKTWO klokken. In deze serie is gebruikgemaakt van pure, luxe materialen. Het gebruik van onder andere ijzer en bladgoud maakt dat ieder exemplaar uniek is en zijn eigen kenmerken heeft. Iedere klok kan rekenen op de vernuftige QLOCKTWO techniek. Door middel van LED technologie wordt de tijd weergegeven in woorden. Iedere vijf minuten vertelt de klok hoe laat het is en aan de hand van oplichtende puntjes in de hoeken worden de overige minuten weergegeven. De intensiteit van het licht is te verstellen in verschillende standen en er is ook een seconde modus beschikbaar. Met de gratis app 'Flashsetter' van Biegert & Funk kan de tijd via uw smartphone eenvoudig op de seconde nauwkeurig naar de QLOCKTWO worden overgedragen.

Universe Edition uitvoeringen
Alle klokken uit deze serie zijn voorzien van een behuizing van gelakt MDF. Deze editie is voorzien van een frontpaneel in Moon Gold, een eerbetoon aan de maan en het universum. Zo bestaat de Moon Gold uit bladgoud, waarvan de gouddeeltjes al aanwezig waren voordat de aarde ontstond. De tekeningen op de achterzijde staan voor het driedelige kunstwerk van de QLOCKTWO Universe collectie.

Elke klok komt met bevestigingsmateriaal voor wandmontage en met een transparante voet, zodat u hem ook op een oppervlak kunt plaatsen. Let op: door het delicate karakter van de wit gouden, blad gouden en stenen frontplaten zijn deze uitvoeringen louter geschikt voor wandbevestiging.

QLOCKTWO dient van stroom te worden voorzien via een stopcontact (110-240 V). Een USB-kabel van 25 centimeter én een witte textiel USB-kabel van 220 centimeter worden meegeleverd. De ingebouwde stroomreserve van de klok bedraagt 24 uur.

QLOCKTWO Earth 90 Universe Edition Klok


✓ Unieke editions in luxe materialen
✓ Geeft de tijd weer in woorden
✓ Corpus in wit gelakt MDF
✓ Nederlandse en Engelse variant
✓ Met de hand gemaakt in Duitsland

Vragen over de QLOCKTWO Earth 90 Universe Edition Klok van Biegert & Funk?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Biegert & Funk QLOCKTWO Earth 90 Universe Edition Klok.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Marco Biegert & Andreas Funk
Garantie 2 jaar
Merk Biegert & Funk
Diepte / Lengte 2 cm.
Breedte 90 cm.
Hoogte 90 cm.

QLOCKTWO Earth 90 Universe Edition - EN

Moon Gold

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 13.100

QLOCKTWO Earth 90 Universe Edition - NL

Moon Gold

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 13.100

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit