Biegert & Funk Qlocktwo W39 Horloge Copper

Omschrijving

Het Biegert & Funk Qlocktwo W39 Horloge Copper is ontworpen door Marco Biegert & Andreas Funk. Een adembenemend horloge dat niet analoog of met cijfers laat zien hoe laat het is, maar met woorden. Een geweldige uitvinding van de designers, maar hoe werkt het? Elke vijf minuten verandert de weergave van de tijd, van bijvoorbeeld 10 over half vier naar kwart voor vier. De tussenliggende minuten worden getoond met behulp van een klein lichtpuntje, waarbij elk puntje staat voor een minuut. Dus, wanneer er drie puntjes staan weet u dat het bijvoorbeeld 13 over half vier is.

Het horloge heeft aan de zijkant een knop, waarmee u niet alleen de tijd kunt raadplegen, maar ook de datum en de seconden. Voor de datum moet u twee keer op de knop drukken, voor de seconden drukt u drie keer. De kast van het horloge met een afmeting van b. 39 x h. 9 x d. 39 mm en de matrix zijn van geborsteld RVS. De klok dankt zijn prachtige kleur aan het PVD rosé goud. Deze Qlocktwo W39 Copper is verkrijgbaar met een bijpassende vintage brown polsband. Deze horlogeband is geschikt voor een polsmaat van 11.5 tot 7.5 cm. U kunt bij MisterDesign bovendien kiezen tussen de Nederlandse en Engelse uitvoering.

Het Qlocktwo W39 Horloge Copper is ontworpen door Biegert & Funk. In 2010 kwam het ontwerpduo met de Qlocktwo Classic. Deze klok veranderde de manier waarop mensen de tijd beleven voorgoed, want in plaats van de reguliere tijdsweergave vertelt de klok precies aan je hoe laat het is! Het concept is inmiddels ook toegepast op een stijlvolle tafelklok en natuurlijk dit strakke horloge. Hoewel de toepassing anders is, is het idee ongewijzigd gebleven en spreekt het innovatieve design nog iedere dag tot de verbeelding.

Biegert & Funk Qlocktwo W39 Horloge Copper


✓ Nederlandse en Engelse uitvoering
✓ Waterresistent tot 50 meter
✓ Matchende vintage brown polsband
✓ Inclusief batterij (3V CR2032)
✓ Afmeting: b. 39 x h. 9 x d. 39 mm.
✓ Designer: Marco Biegert & Andreas Funk

Vragen over het Qlocktwo W39 Horloge Copper?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Biegert & Funk Qlocktwo W39 Horloge Copper.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Merk Biegert & Funk
Bijlagen productinformatie

Qlocktwo W39 Copper

Nederlands

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Werkdagen voor 14.30u besteld, volgende dag in huis
€ 1.109

Qlocktwo W39 Copper

Engels

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
€ 1.109

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit