Vitra Maharam Quatrefoil Pink Kussen

By Alexander Girard

Omschrijving

Het Vitra Maharam Quatrefoil Pink Kussen is een ontwerp van Alexander Girard. Vitra heeft in samenwerking met het New Yorkse textielbedrijf Maharam een collectie kussens ontworpen, voorzien van ontwerpen van de meest legendarische ontwerpers van de twintigste eeuw. De collectie draagt de naam Textiles of the 20the Century. In zo’n collectie mag een ontwerp van textieldesigner Alexander Girard niet ontbreken. Maharam heeft gekozen om verschillende patronen van zijn hand te gebruiken voor deze collectie, waaronder de Quatrefoil Pink. Dit patroon heeft een bijzondere print en is goed te combineren met de andere kussens uit de collectie van Vitra.

Naast het Maharam Quatrefoil Pink Kussen hebben Vitra en Maharam verschillende andere prints van Alexander Girard geselecteerd. Deze kussens zijn ook verkrijgbaar in onze webshop. Alle kussens zijn 40 bij 40 centimeter en hebben een vulling van eendenhalfdons.

Het Maharam Quatrefoil Pink Kussen maakt deel uit van de collectie die Maharam samen met Vitra heeft samengesteld. In 1902 werd Maharam opgericht door de Russische immigrant Louis Maharam. Al snel stond het merk bekend om haar kwalitatief hoogstaande textiel. Het is daarom niet vreemd dat Maharam samen met Vitra een collectie ontwikkeld heeft. Vitra heeft namelijk een goede reputatie op het gebied van samenwerkingen. In de jaren ’50 maakte het Zwitserse bedrijf faam door samen te werken met onder andere Charles en Ray Eames, George Nelson en ook Alexander Girard. De meubels en accessoires die uit deze samenwerking voortkwamen zijn ook nu nog erg geliefd. De Textiles of the 20th Century collectie is een eerbetoon aan deze succesvolle ontwerpers.

Vitra Maharam Quatrefoil Pink Kussen


✓ Stof afkomstig van Maharam
✓ Verschillende kleuren en prints mogelijk
✓ Afmeting: b. 40 x h. 40 cm.
✓ Designer: Alexander Girard

Vragen over het Maharam Quatrefoil Pink Kussen van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Vitra Maharam Quatrefoil Pink Kussen.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes


Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Alexander Girard
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 40 cm.
Opties Afneembare hoes
Bijlagen Vitra Maharam Kussens

Quatrefoil Pink Kussen

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 189

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit