Fast Radice Quadra Tafel Outdoor

By Robby & Francesca Cantarutti

Omschrijving

De Fast Radice Quadra Tafel Outdoor is een ontwerp van Robby & Francesca Cantarutti. De vierkantswortel is voor veel mensen een absolute nachtmerrie, maar Robby Cantarutti gebruikte het wiskundige model als inspiratiebron voor deze prachtige tafel. Gelukkig maar, want dat leverde een bijzondere tafel op, die dankzij de aluminium constructie heel modern en minimalistisch oogt. Deze strakke tafel past perfect bij de stoelen van Fast, die stuk voor stuk gekenmerkt worden door een moderne uitstraling en afwerking. Doordat de tafel gemaakt is van gegoten aluminium kunt u de Fast Radice Quadra Tafel Outdoor perfect buiten gebruiken. De tafel is verkrijgbaar in het wit en het grijs. U kunt kiezen uit een tafel van 150 of 200 centimeter breed. Alle tafels zijn 90 centimeter diep en 74 centimeter hoog.

De Radice Quadra Tafel Outdoor maakt deel uit van de collectie van Fast. Dit Italiaanse merk werd in 1960 opgericht door een metaalbewerker, Stefano Levrangi. Zijn ervaring zorgde ervoor dat het designmerk in korte tijd snel kon groeien en zich kon ontwikkelen tot een invloedrijke fabrikant van metalen meubels. In eerste instantie was de collectie traditioneel Italiaans, wat ook logisch is als u zich bedenkt dat alle facetten van de productie zich in Italië bevinden. Maar gaandeweg deed modern design zijn intrede bij Fast en creëerde het merk steeds meer minimalistische meubels. Ook legde men zich toe op het maken bij duurzame tuinmeubels. Elk meubel is licht, sterk en roest niet. Ideaal voor zowel binnenshuis als buiten en dankzij de bijzondere vormgeving een absolute must voor iedere designliefhebber!

Fast Radice Quadra Tafel Outdoor


✓ Minimalistisch Italiaans design voor buiten
✓ Gemaakt van aluminium
✓ Verkrijgbaar in wit en grijs
✓ Keuze uit twee formaten
✓ Afmeting: b. 150/200 x h. 74 x d. 90 cm.
✓ Designer: Robby & Francesca Cantarutti

Vragen over de Radice Quadra Tafel Outdoor van Fast?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fast Radice Quadra Tafel Outdoor.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Robby & Francesca Cantarutti
Garantie 2 jaar
Merk Fast
Diepte / Lengte 90 cm.
Hoogte 74 cm.
Breedte 150/200 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Radice Quadra - Wit

b. 150 x h. 74 x d. 90 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.591

Radice Quadra - Grijs

b. 150 x h. 74 x d. 90 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.591

Radice Quadra - Wit

b. 200 x h. 74 x d. 90 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.917

Radice Quadra - Grijs

b. 200 x h. 74 x d. 90 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.917
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit