Kartell Rail Ophangrek Small

By Ludovica & Roberto Palomba

Omschrijving

De Kartell Rail Ophangrek Small is een ontwerp van designersduo Ludovica en Roberto Palomba. Rail is onderdeel van de collectie Kartell by Laufen, een samenwerking tussen aan de ene kant het kleurrijke, creatieve Italiaanse familiebedrijf en aan de andere kant de Zwitserse strakke en gedegen badkamerfabrikant. Doordat zij allebei veel belang hechten aan continu onderzoek, duurde de gezamenlijke ontwikkeling van Kartell by Laufen ruim drie jaar. De link tussen de twee spelers zijn de met awards onderscheiden ontwerpers Ludovica en Roberto Palomba, zelf toonaangevend op het gebied van badkamerdesign. Niet alleen bestaat de collectie Kartell by Laufen uit kwalitatief hoogstaand sanitair, het designerduo heeft tevens nagedacht over onderscheidende accessoires en verlichting voor een adembenemende afwerking van de badkamer, maar eigenlijk iedere gewenste ruimte.

De Rail is hier een voorbeeld van. Dit ophangrek van hoogwaardig kunststof is er in drie formaten en in meerdere kleuren. Het is bijzonder geschikt voor op de badkamer, maar ook voor in een andere sanitaire ruimte of in de keuken. De minimalistische vormgeving zorgt ervoor dat de Rials moeiteloos samenvloeien met vrijwel ieder (badkamer)interieur. Rail is er in zowel neutrale als flamboyante kleuren, waardoor deze een prachtige, subtiele afwerking kan zijn of juist een verrassend detail dat de badkamer net wat extra lef geeft.

Kartell Rail Ophangrek Small


✓ Uit de collectie Kartell by Laufen
✓ In neutrale en opvallende kleuren
✓ In vijf kleuren

Vragen over het Rail Ophangrek Small van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Kartell Rail Ophangrek Small.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Ludovica & Roberto Palomba
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 7,5
Breedte 30
Hoogte 4

Rail - Kristal

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 86

Rail - Oranje

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 86

Rail - Amber

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 86

Rail - Fumé

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 86

Rail - Blauw

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 86

Rail - Azuurblauw

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 86

Rail - Nude roze

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 86

Rail - Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 86

Rail - Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 86

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit