Moooi Raimond Zafu Hanglamp

By Raimond Puts

Omschrijving

De Moooi Raimond Zafu Hanglamp is een ontwerp van de Nederlandse designer Raimond Puts. Raimond Zafu heeft een elliptische vorm en een bijzondere gelaagdheid: het metalen lijnenspel en de talloze LED-lichtpunten zorgen voor een buitenaards effect. Moooi noemt Puts (1937 – 2012) dan ook ‘de man die de sterrenhemel in onze interieurs bracht’. De designer had een technische achtergrond en liet zich in zijn ontwerpen inspireren door technische wetenschap en geometrische vormen. De lamp is een sensationeel detail in het interieur en is daarom tevens heel geschikt als blikvanger in gastronomische ruimtes. Raimond is gemaakt van een combinatie van roestvrij staal en PMMA kunststof en is er tevens als vloerlamp.

Raimond II Zafu
Om hun klassiekers te eren, verbetert Moooi ze. In 2021 herintroduceert de Raimond serie zich in een gemoderniseerd jasje. Visueel is er niets veranderd, behalve de grootte van het plafondkapje dat nu iets groter is en plaats voor de Moooi Button biedt. Alle verandering zit in de technologie. De Raimond II Zafu bevat een verbeterde driver en LED’s, die voor een drie keer zo hoge lichtopbrengst zorgen. De nieuwe driver werkt met meerdere dimsystemen (Casambi, DALI en Push), en zorgt ervoor dat u uw lamp tot donker kunt dimmen. Deze verbeteringen maken de Raimond Zafu nog indrukwekkender in gebruik.

Daarnaast is er voor de Raimond II Zafu ook een draadloze wandschakelaar verkrijgbaar. Met deze speciale wandschakelaar krijgt u met één aanraking de volledige controle over uw Moooi lamp, zonder daarvoor de bedrading in uw huis te veranderen. Dit accessoire bestaat uit een wandschakelaar en een apart radioapparaat, dat u in het plafondkapje van uw Moooi lamp kunt plaatsen. Dit radioapparaat communiceert via Bluetooth met de wandschakelaar, die u in uw bestaande muurschakelaar kunt integreren. De draadloze wandschakelaar is niet standaard inbegrepen en kunt u direct los mee bestellen.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Let op: deze lamp wordt niet door ons gemonteerd.


Moooi Raimond Zafu Hanglamp


✓ ‘Sterrenhemel in het interieur’
✓ In meerdere modellen
✓ Diverse dimmogelijkheden
✓ Optionele draadloze wanddimmer verkrijgbaar

Vragen over de Raimond Zafu Hanglamp van Moooi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Moooi Raimond Zafu Hanglamp.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Raimond Puts
Garantie 2 jaar
Merk Moooi
Diepte / Lengte 75 cm.
Breedte 75 cm.
Hoogte 30 cm.
Opties Dimbaar, LED
Kabel Lengte 250 cm.
Soort lichtbron 162 x LED max. 26W 2523K (inclusief)
CRI 92

Raimond II Zafu Hanglamp

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 4.705

Bestel direct mee

Draadloze Wandschakelaar

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 183

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit