Vitra Ribbon Chair Miniatuur

Omschrijving

De Miniatures Collection van Vitra brengt de belangrijkste ontwerpen uit de moderne meubelgeschiedenis in miniatuurformaat. Deze miniaturen zijn uitgevoerd in de originele constructie, materialen en kleuren en zijn bij uitstek geschikt als didactisch materiaal voor universiteiten, designacademies en architecten. Hoewel ze soms ook alleen dienen als geliefde verzamelobjecten.

De miniatuur Ribbon Chair is vervaardigd naar een schaalverhouding van 1:6.

De Ribbon Chair is in het jaar 1966 ontworpen door de Frans industrieel ontwerper Pierre Paulin. De stoel is even comfortabel als uniek en werd dan ook een groot succes. In 1969 kreeg Pierre Paulin de American Industrial Design Award uitgereikt voor de Ribbon Chair.
Het motto van alle ontwerpen van Pierre Paulin is: "Een fauteuil moet de zitter beschermen." En dit zie je dan ook terug in de Ribbon Chair.
De Ribbon Chair wordt tentoongesteld de National Gallery of Victoria in Melbourne en het Museum of Modern Art in New York. Vandaar dat de Ribbon Chair ook niet mag ontbreken in de Miniatures Collectionvan Vitra.

December actie: gratis cadeau bij uw bestelling! Bij een bestelling vanaf €75 ontvangt u 4 edities van Scandinavian Living, vanaf €250 euro kunt u ook kiezen uit Ferm Living champagneglazen of HAY kledinghangers.

Meer informatie
Kenmerken
EAN Code 4055737015373
Materiaal Stof
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 12
Hoogte 13
Breedte 17

Ribbon Chair Miniatuur

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 249

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit