Ruijch Bellucci Bijzettafel

By Ruijch

Omschrijving

De Bellucci Bijzettafel is een ontwerp uit 2020 van het Nederlandse designlabel Ruijch. Het elegante meubel wordt getypeerd door een boeiend spel tussen vormgeving en materiaal. Zo is de tafel bijna volledig gemaakt van marmer of kwarts; luxueuze, natuurlijke materialen met een speels karakter. Tegelijkertijd is de vormgeving van de tafel juist erg minimalistisch gehouden. Deze combinatie van eenvoud in vorm met de speelsheid van het luxe materiaal zorgt voor een tijdloos geheel. Doordat de bijzettafel direct op de grond staat krijgt deze een prachtige massieve uitstraling.

Het witte Arabescato marmer van de Bellucci wordt gewonnen in de Appenijnen ten noorden van de Italiaanse stad Carrera. Naast deze prachtige marmersoort is de Belluci ook verkrijgbaar in een zacht gepolijst Emerald Green kwartsiet uit Brazilië.

Deze luxueuze bijzettafel is ook verkrijgbaar in een kleine salontafel met houten klossen en een grote salontafel met of zonder klossen waardoor het blok boven de grond lijkt te zweven. Deze uitvoeringen van de Bellucci kunt u vinden bij de productfamilie.

Let op: Marmer en Kwarts zijn natuurlijke materialen waarbij de kleurschakeringen en aders steeds weer anders lopen. Dit betekent dat uw Bellucci Salontafel nooit hetzelfde zal zijn als afgebeeld. Ieder Bellucci Meubel is helemaal uniek!

Ruijch Bellucci Bijzettafel


✓ Minimalistisch ontwerp
✓ Luxe en elegante uitstraling
✓ Natuurlijke materialen
✓ Tevens als grote en kleine salontafel verkrijgbaar

Vragen over de Bellucci Bijzettafel van Ruijch?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ruijch Bellucci Bijzettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics


Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Ruijch
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Ruijch
Diepte / Lengte 35 cm.
Breedte 35 cm.
Hoogte 60 cm.

Bellucci Bijzettafel

Gepolijst Arabescato

Levertijd: Vandaag besteld, medio oktober in huis
€ 1.499

Bellucci Bijzettafel

Gepolijst Emerald Green

Levertijd: Vandaag besteld, medio oktober in huis
€ 1.499
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit