Ruijch Bellucci Bijzettafel

By Ruijch

Omschrijving

De Bellucci Bijzettafel is een ontwerp uit 2020 van het Nederlandse designlabel Ruijch. Het elegante meubel wordt getypeerd door een boeiend spel tussen vormgeving en materiaal. Zo is de tafel bijna volledig gemaakt van marmer of kwarts; luxueuze, natuurlijke materialen met een speels karakter. Tegelijkertijd is de vormgeving van de tafel juist erg minimalistisch gehouden. Deze combinatie van eenvoud in vorm met de speelsheid van het luxe materiaal zorgt voor een tijdloos geheel. Doordat de bijzettafel direct op de grond staat krijgt deze een prachtige massieve uitstraling.

De Bellucci is standaard verkrijgbaar in verschillende soorten marmer van de hoogste kwaliteit. Het witte Arabescato marmer wordt gewonnen in de Appenijnen ten noorden van de Italiaanse stad Carrera. Eveneens afkomstig uit de Toscaanse regio is het Breccia Capraia marmer, dat zich laat herkennen aan een witte basis met paarse aderen. Het exotische witte White Beauty marmer vindt zijn oorsprong in China en naast deze prachtige marmersoorten is de Belluci ook verkrijgbaar in een zacht gepolijst Emerald Green kwartsiet uit Brazilië. De gepolijste uitvoeringen hebben een iets glanzendere uitstraling dan gesatineerd marmer.

Deze luxueuze marmeren bijzettafel is ook verkrijgbaar in een kleine salontafel met een houten plint en een grote salontafel met of zonder een houten plint. Deze uitvoeringen van de Bellucci kunt u vinden bij de productfamilie.

Let op:
Marmer en Kwarts zijn natuurlijke materialen waarbij de kleurschakeringen en aders steeds weer anders lopen. Dit betekent dat uw Belucci Salontafel nooit hetzelfde zal zijn als afgebeeld. Ieder Belucci Meubel is helemaal uniek!


Ruijch Bijzettafel


✓ Minimalistisch ontwerp
✓ Luxe en elegante uitstraling
✓ Natuurlijke materialen
✓ Ook als grote en kleine salontafel verkrijgbaar

Vragen over de Bellucci Bijzettafel van Ruijch?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ruijch Bellucci Bijzettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Ruijch
Garantie 2 jaar
Merk Ruijch
Diepte / Lengte 35 cm.
Breedte 35 cm.
Hoogte 60 cm.

Bellucci Bijzettafel

Gepolijst Arabescato

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 1.499

Bellucci Bijzettafel

Gepolijst Emerald Green

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 1.499

Bellucci Bijzettafel

Gesatineerd Breccia Capraia

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 1.999

Bellucci Bijzettafel

Gepolijst White Beauty

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 1.999
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit