Thonet S1520 Kapstok

By Randolf Schott

Omschrijving

De Thonet S1520 Kapstok is ontworpen door Randolf Schott van het Thonet Design Team.

Randolf Schott is geboren in 1974 in de Duitse stad Torgau. Na zijn opleiding tot meubelmaker studeerde hij van 2000 tot 2004 aan de Angewandte Kunst Schneeberg. Hier rondde hij de studie Product Design af en ging daarna aan de slag als assistent bij het kantoor van Delphin Design. Sinds 2006 maakt Schott deel uit van het Thonet Design Team en werkt hij aan de productontwikkeling van Thonet.

Het huidige Thonet is voortgekomen uit diverse experimenten die zijn gedaan door oprichter Michael Thonet. In 1830 kwam hij vanuit zijn meubelmakerij en schrijnwerkerij, die hij in 1819 startte, met een baanbrekende techniek; het verwerken van gebogen hout in zitmeubelen. Door dunne latten te laten koken in lijm ontstond een geheel nieuwe basis voor het ontwerpen van meubelen. Naast deze vernieuwende werkwijze was Thonet ook ontzettend slim in het verpakken van zijn stoelen zodat deze op relatief betaalbare wijze geëxporteerd konden worden. Een combinatie die wereldwijde bekendheid oogstte!

De S1520 Kapstok van Thonet is geïnspireerd op de klassieke wandgarderobe B52/1 die rond 1930 werd geïntroduceerd. De S1520 is weer helemaal van deze tijd door de wijziging in het formaat waardoor de kapstok genoeg plaats biedt voor kleding en attributen. De 10 haakjes zijn vanaf de voorkant niet zichtbaar waardoor de strakke vormgeving niet wordt aangetast. De bovenzijde van de kapstok beschikt over een netwave-bespanning en is ideaal om schoenen, hoeden of tassen op te bergen. De S1520 Kapstok heeft een breedte van 100 centimeter, een hoogte van 25 centimeter en een diepte van 36.5 centimeter.

Thonet S1520 Kapstok


✓ 10 onzichtbare haakjes
✓ Uit te breiden met spiegel
✓ Voldoende opbergruimte
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Afmeting: b. 100 x h. 25 x d. 36.5 cm.
✓ Design: Randolf Schott

Vragen over de S1520 Kapstok van Thonet?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Thonet S1520 Kapstok.

U heeft de mogelijkheid wandmontage bij te bestellen. Onze eigen montagedienst komt het artikel dan aan de wand bevestigen. Lees hiervoor de voorwaarden in het bijgevoegde PDF-bestand.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Randolf Schott
Garantie 2 jaar
Merk Thonet
Diepte / Lengte 36.5 cm.
Breedte 100 cm.
Hoogte 25 cm.
Bijlagen Productinformatie Meer informatie wandmontage

S1520 Kapstok

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 538

Bestel direct mee

Wandmontage

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 150
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit