Piet Boon Saar Twin Eetkamerbank

By Piet Boon

Omschrijving

De Saar Twin Eetkamerbank is een ontwerp van de hand van designer Piet Boon.

Piet Boon, een Nederlandse ontwerper, begon zijn loopbaan als aannemer maar is inmiddels één van de bekendste ontwerpers van Nederland. Hij staat met name bekend om zijn strakke lijnen, bescheidenheid en een klemtoon op verticaliteit. Alleen in zijn beeldhouwwerken maakt hij gebruik van ronde vormen. Naast meubels en interieur ontwerpt Piet Boon ook woningen en woonwijken. In 2006 ontwierp hij onder andere een drijvende wijk nabij Almere.

De Saar Twin Eetkamerbank van Piet Boon is een grote broer van de klassieke Saar Eetkamerstoel. De eetkamerbank is uitgevoerd met een stof- of ledersoort naar keuze en beschikt over een no-nonsense stiksel. De Saar Twin is bijzonder comfortabel, zeer romantisch en makkelijk te combineren met bijvoorbeeld de Saar Eetkamerstoel. De zitting is te bekleden met stof of leder uit verschillende prijscategoriën. Voor de houten poten heeft u de keuze uit eiken (verschillende kleuren) of walnoot (naturel) maar u kunt ze ook laten bekleden. Saar heeft een breedte van 90 centimeter, een totale hoogte van 83 centimeter en diepte van 63 centimeter. De zithoogte is 46 centimeter.

De genoemde vanafprijs is op basis van een uitvoering met zowel de poten als de zitting gestoffeerd met een katoenstof uit stofgroep P1.

Vanwege de vele verschillende uitvoeringsmogelijkheden waarin de Saar Twin Eetkamerbank verkrijgbaar is, is deze niet direct online te bestellen. Voor meer informatie of voor het bestellen van de Saar Twin verzoeken wij u ons offerteformulier te gebruiken.

Piet Boon Saar Twin Eetkamerbank


✓ Verschillende uitvoeringen
✓ Stof of leder
✓ Afmetingen: b. 90 x h. 83 x d. 63 cm
✓ Design: Piet Boon

Vragen over de Saar Twin Eetkamerbank van Piet Boon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Piet Boon Saar Twin Eetkamerbank.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Piet Boon
Garantie 2 jaar
Merk Piet Boon
Diepte / Lengte 63
Breedte 90
Hoogte 83
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 46
Bijlagen Productinformatie

Saar Twin
Vanafprijs

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 2.169

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit