Design Sale

Op zoek naar designmeubelen, verlichting en accessoires met een leuke korting? Houd deze SALE pagina dan goed in de gaten! Onderstaande artikelen gaan uit de collectie, zijn seizoensartikelen of zijn tijdelijk afgeprijsd. De artikelen zijn allemaal nieuw in de doos.

We voeren ook regelmatig exclusieve campagnes gericht op specifieke merken of artikelen en we hebben ook altijd showroommodellen in de uitverkoop. Benieuwd naar deze acties en aanbiedingen en onze showroomsale? Bekijk ze via onderstaande buttons.

   

952 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

952 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design outlet

Nieuwe artikelen voor een betaalbare prijs? Op deze pagina vindt u alle design outlet artikelen van MisterDesign. Profiteer snel van deze spectaculaire aanbiedingen.

Design Outlet Meubels

Naast de meest nieuwe en hippe designs heeft MisterDesign ook een design meubel outlet. Op deze sale pagina vindt u mooie designs met een leuke korting. De producten op deze pagina veranderen vaak omdat deze artikelen bijvoorbeeld uit de collectie gaan of seizoensgebonden zijn. Houd de pagina dus extra goed in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van de laatste kortingen. Op deze sale pagina vindt u producten van onder andere HAY, Ruijch en &Tradition maar er worden ook producten van andere designmerken toegevoegd.

Design Showroomsale

Naast deze online designsale kunt u ook in onze winkel in 's-Hertogenbosch terecht voor afgepreisde designartikelen. We bieden namelijk altijd een selectie showroommodellen aan met een mooie korting om ruimte te maken voor nieuwe collecties. Bekijk de afgeprijsde showroommodellen online of kom naar onze winkel.