Design Sale

Op zoek naar designmeubelen, verlichting en accessoires met een leuke korting? Houd deze SALE pagina dan goed in de gaten! Onderstaande artikelen gaan uit de collectie, zijn seizoensartikelen of zijn tijdelijk afgeprijsd. De artikelen zijn allemaal nieuw in de doos.

We voeren ook regelmatig exclusieve campagnes gericht op specifieke merken of artikelen en we hebben ook altijd showroommodellen in de uitverkoop. Daarnaast organiseren we eens in de zoveel tijd een Design Outlet. Benieuwd naar deze acties en aanbiedingen, onze showroomsale of de volgende design outlet? Bekijk het via onderstaande buttons.

      

1884 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1884 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design meubelen outlet

Nieuwe design artikelen voor een betaalbare prijs? Op deze pagina vindt u alle design outlet artikelen van MisterDesign. Van meubelen tot verlichting en woonaccessoires, in onze design outlet vindt u een grote selectie van de mooiste en beste designmerken. De design outlet collectie wisselt regelmatig, dus houd deze pagina goed in de gaten wanneer u graag de mooiste designs voor de beste prijs wilt kopen.

Design Outlet Meubels bij MisterDesign

Naast de meest nieuwe en hippe designs heeft MisterDesign ook een design meubel outlet. Op deze sale pagina vindt u mooie designs met een leuke korting. De producten op deze pagina veranderen vaak omdat deze artikelen bijvoorbeeld uit de collectie gaan of seizoensgebonden zijn. Houd de pagina dus extra goed in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van de laatste kortingen. Op deze sale pagina vindt u producten van onder andere Ruijch en &Tradition, maar er worden ook producten van andere designmerken toegevoegd.

Design meubels showroommodellen

Naast deze online design meubel outlet, kunt u ook in onze winkel in 's-Hertogenbosch terecht voor afgeprijsde design artikelen. We bieden namelijk altijd een selectie showroommodellen aan met een mooie korting om ruimte te maken voor nieuwe collecties. Benieuwd naar een deel van de selectie? Bekijk de afgeprijsde showroommodellen online of kom naar onze winkel voor de gehele collectie.