Scandinavisch design

Bij MisterDesign vind je een enorm assortiment aan Scandinavisch Design, grote merken zoals Carl Hansen, Gubi en HAY behoren tot de collectie. Scandinavische meubels zijn functioneel, authentiek en daarnaast minimalistich ontworpen. De design meubels zijn veelal gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Een scandinavisch design kenmerkt zich daarnaast door lichte kleuren, zo wordt er veel gebruik gemaakt van kleuren zoals wit. Zo zijn vrijwel alle meubels van het Deense merk HAY beschikbaar in het wit, hierbij kan gedacht worden aan de HAY About a Chair.

1005 items

1005 items

Scandinavische stoelen

Op zoek naar een Scandinavische stoel? MisterDesign heeft een grote collectie Scandinavische stoelen van merken zoals Muuto, Normann Copenhagen en Menu design. Een goed voorbeeld van een Scandinavische stoel is de de Muuto Fiber Chair, een kuipstoel kuip welke is gemaakt van een composiet uit houtvezels en kunststof. Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar en dankzij zijn zachte stoffering uiterst comfortabel. Het onderstel van de stoel is gemaakt van gebeitst of naturel eiken.