Moooi Carpets Scribble Vloerkleed Grijs

By Front

Omschrijving

Het Scribble Karpet is een prachtig ontwerp van Front behorende tot de Signatures Collection van het merk Moooi Carpets.

Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal.
De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Afmeting: 200 x 300 cm.

Het Scribble tapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren:
- Zwart/Groen/Blauw
- Blauw/Grijs/Beige
- Groen/Blauw/Roze
- Grijs
- Rood/Geel
- Geel

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
EAN Code 4251315513136
Materiaal Stof
Designer Front
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 200
Breedte 300
Bijlagen Productinformatie

Scribble Vloerkleed Grijs

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.250
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit