Ethnicraft Seaside Beads Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Seaside Beads Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. Ethnicraft heeft in haar collectie een aantal series dienbladen, stuk voor stuk ontworpen rondom een bepaald thema. Dit dienblad hoort bij de Tribal Quest serie. Alle dienbladen in deze serie hebben een link met het leven van Afrikaanse en Indonesische stammen. Dat zie je goed terug in het ontwerp van dit dienblad, want het patroon is geïnspireerd op de kralenkettingen die leden van een stam vaak dragen. Het kleurenpalet van het dienblad is warm en tijdloos en past goed bij de rest van de luxueuze collectie van Ethnicraft.

Het blad is gemaakt van drijfhout. Het voordeel hiervan is dat er geen bomen gekapt hoeven te worden voor de productie en bovendien heeft drijfhout een bijzondere uitstraling. De diameter van het dienblad is 61 centimeter en de rand is 4 centimeter hoog. Het dienblad kan kleine imperfecties bevatten, omdat alle dienbladen van Ethnicraft met de hand gemaakt worden. Deze imperfecties dragen echter bij aan de karakteristieke uitstraling van de dienbladen en maken elk blad echt uniek. Het dienblad wordt gemaakt in de werkplaats van Ethnicraft in Indonesië. Ook wordt ieder product hier voorzien van een handtekening, om de authenticiteit te garanderen.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Seaside Beads Dienblad


✓ Geïnspireerd op Afrikaanse en Indonesische stammen
✓ Gemaakt van drijfhout
✓ Diameter: Ø 61 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Seaside Beads Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Seaside Beads Dienblad.
Kies je cadeau
Ontvang nu tijdelijk een iconisch design cadeau bij besteding vanaf €250.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
EAN Code 0656727712995
Productnr. 20374
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 4 cm.
Diameter 61 cm.

Seaside Beads Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 119

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit