Notre Monde Seaside Beads Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Seaside Beads Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. Notre Monde heeft in haar collectie een aantal series dienbladen, stuk voor stuk ontworpen rondom een bepaald thema. Dit dienblad hoort bij de Tribal Quest serie. Alle dienbladen in deze serie hebben een link met het leven van Afrikaanse en Indonesische stammen. Dat zie je goed terug in het ontwerp van dit dienblad, want het patroon is geïnspireerd op de kralenkettingen die leden van een stam vaak dragen. Het kleurenpalet van het dienblad is warm en tijdloos en past goed bij de rest van de luxueuze collectie van Notre Monde.

Het blad is gemaakt van drijfhout. Het voordeel hiervan is dat er geen bomen gekapt hoeven te worden voor de productie en bovendien heeft drijfhout een bijzondere uitstraling. De diameter van het dienblad is 61 centimeter en de rand is 4 centimeter hoog. Het dienblad kan kleine imperfecties bevatten, omdat alle producten van Notre Monde met de hand gemaakt worden. Deze imperfecties dragen echter bij aan de karakteristieke uitstraling van de dienbladen en maken elk blad echt uniek.

Het Seaside Beads Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde. Het merk werd in 1997 opgericht door Dawn Sweitzer. Zij is een Amerikaanse kunstenares en ontwerpster, die zich voor haar ontwerpen laat inspireren door de vele reizen die ze gemaakt heeft. Maar ook de wereld om haar heen verwerkt ze graag in haar werk. De collectie van Notre Monde bestaat uit spiegels, dienbladen en tafels met een tijdloze en luxueuze uitstraling. In de werkplaats in Indonesië worden alle producten op ambachtelijke wijze gemaakt. Vakmensen zetten de producten met de hand in elkaar en voorzien elk product bovendien van een handtekening om de authenticiteit te benadrukken.

Notre Monde Seaside Beads Dienblad


✓ Geïnspireerd op Afrikaanse en Indonesische stammen
✓ Gemaakt van drijfhout
✓ Diameter: Ø 61 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Seaside Beads Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Seaside Beads Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0656727712995
Productnr. TGN-020374
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter 61 cm.

Seaside Beads Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 26 september in huis
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit