Secto Design Victo 4250 Hanglamp

By Seppo Koho

Omschrijving

De Secto Design Victo 4250 Hanglamp is een ontwerp van Seppo Koho. De 4250 is afgeleid van de bolvormige Octo 4240 hanglamp. Door een halvemaanvormige kap te maken heeft de lamp ineens een hele andere uitstraling. Erg mooi boven de tafel in de keuken of woonkamer. De lamp is gemaakt van PEFC gecertificeerd berkenhout uit Finland, dat gelamineerd wordt en vervolgens in latjes gesneden. Dit gebeurt allemaal in Finland, waar vakmensen de lampen met de hand maken. Het gestreepte design zorgt voor een sfeervolle, bijzondere lichtverspreiding. De lampenkap is uitgevoerd in vier verschillende varianten: wit gelamineerd, zwart gelamineerd, naturel berkenhout en walnootfineer. Behalve de zwart gelamineerde variant heeft iedere lamp een witte textiel kabel met wit plafondkapje. De zwarte variant heeft een zwarte kabel en zwart plafondkapje.

De Victo 4250 is 48 centimeter hoog en heeft een diameter van 56 centimeter. Een E27 LED lichtbron van 11 Watt wordt meegeleverd. De kabel is 150 centimeter lang. Houd er rekening mee dat het gebruik van speciale lampen zoals halogeen of 12 V-lampen in verlichting van Secto Design niet toegestaan is in verband met oververhitting. Bovendien moet de afstand tussen de lichtbron en de lampenkap ten minste 15 mm bedragen zodat er lucht rond de lichtbron kan circuleren.

De Victo 4250 Hanglamp is een product van Secto Design ontworpen door Seppo Koho. Het Finse merk Secto Design, opgericht door Tuula Jusélius, richtte zich eerst op het produceren van houten meubels, tot de vraag van klanten kwam naar bijpassende lampen. Houten lampen waren er nog niet en in 1995 kwam Seppo Koho aan boord om de eerste van inmiddels een hele reeks lampen te ontwerpen. Een vernieuwend concept dat niet meteen door iedereen omarmd werd, maar inmiddels zeer geliefd is bij designliefhebbers.

Secto Design Victo 4250 Hanglamp


✓ Sfeervolle verspreiding van het licht
✓ Handgemaakt in Finland
✓ Inclusief E27 LED lichtbron
✓ Materiaal: berkenhout, walnootfineer
✓ Afmeting: b. 56 x h. 48 cm.
✓ Design: Seppo Koho

Vragen over de Victo 4250 Hanglamp van Secto Design?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Secto Design Victo 4250 Hanglamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Seppo Koho
Merk Secto Design
Hoogte 48 cm.
Diameter 56 cm.
Dimbaar Ja, via externe dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
Opties LED
Kabel Lengte 150 cm.
Soort lichtbron E27 LED MAX. 20W

Victo 4250 Hanglamp Naturel

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 910

Victo 4250 Hanglamp Wit

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 910

Victo 4250 Hanglamp Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 910

Victo 4250 Hanglamp Walnoot

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 960

Bestel direct mee

Draai LED Dimmer

Busch-Jaeger 6523U-102 Exclusief Draaiknop

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69,95

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit