Menu Septembre Sofa Bank

By Theresa Rand

Omschrijving

De Menu Design Septembre Sofa Bank is een ontwerp van Theresa Arns. Deze tweezitter heeft een bijzonder elegant uiterlijk dankzij zijn kenmerkend zwarte essenhouten frame waarvan de ronde hoeken letterlijk om u heen buigen. Een ideale bank om vrijstaand in de ruimte te plaatsen, want ook de achterkant mag gezien worden. De zachte kussens liggen een beetje in het houten frame en nodigen uit om plaats te nemen. En dan wordt meteen duidelijk dat ook een elegante bank super comfortabel kan zijn.

De kussens zijn uitgevoerd in twee verschillende stoffen en kleuren. De leren bekleding heeft een warm grijze/beige kleur (Royal Nubuck, Lava) en is afkomstig van Sørensen. De lichtgrijze katoenen bekleding komt van Nevotex (Stone Milly 692). In beide uitvoeringen zijn de kussens gevuld met koudschuim. De stoffen hebben strenge kwaliteitscontroles doorstaan en kunnen tegen een stootje. De bank is 198.5 centimeter breed, 80 centimeter diep en 64 centimeter hoog. De zithoogte bedraagt 37 centimeter. Om de zithoek compleet te maken, is er ook een fauteuil en salontafel verkrijgbaar uit dezelfde serie.

De Septembre Sofa Bank is een product van het Deense Menu Design ontworpen door Theresa Arns. De Duitse Theresa Arns vertrok als student naar Kopenhagen, waar ze in 2013 afstudeerde. Ze werd verliefd op de stad en besloot na haar studie te blijven in plaats van terug te keren naar Duitsland. Al snel werd ze bestempeld als een groot talent. Haar producten probeert ze een duidelijk ziel te geven en een poëtische uitstraling. Ondanks haar pragmatische instelling vindt ze het namelijk belangrijk dat objecten in onze omgeving warmte uitstralen.

Menu Design Septembre Sofa Bank


✓ Elegant design met kenmerkende gebogen rugleuning
✓ Comfortabele kussens in twee uitvoeringen
✓ Onderdeel van een serie
✓ Materiaal: essenhout, katoen, leer, koudschuim
✓ Afmeting: b. 198.5 x h. 64 x d. 80 cm.
✓ Design: Theresa Arns

Vragen over de Septembre Sofa Bank van Menu Design?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Design Septembre Sofa Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Theresa Rand
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 80 cm.
Hoogte 64 cm.
Breedte 198.5 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Hoogte arm 64 cm.
Zithoogte 37 cm.
Bijlagen Productinformatie

Septembre Sofa - Stof

Nevotex - Stone Milly 692

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.999

Septembre Sofa - Leder

Sørensen - Royal Nubuck Lava

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.695

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit