HAY Serving Tray Dienblad

By HAY Studio

Omschrijving

Het HAY Serving Tray Dienblad is een ontwerp van HAY Studio. Het eenvoudige, ronde design van dit dienblad biedt een basis voor het serveren van drankjes of als ondergrond voor uw favoriete woonaccessoires. HAY staat bekend om zijn oplossingen voor functionele behoeftes. In dit geval vervult het dienblad een functionele behoefte, maar heeft deze ook een decoratieve functie. In goud met een glanzende finish, kunt u namelijk niet om dit mooie dienblad heen. Per ongeluk een drankje gemorst? Dat is niet erg, de Serving Tray is namelijk gemaakt van roestvast staal. Het dienblad heeft een diameter van 28 centimeter.

Het Serving Tray Dienblad is een product van HAY. Het in 2002 opgerichte Deense designmerk is zich bewust van de steeds veranderende behoeftes van de mens en speelt daarop in door nieuwe technologieën te ontwikkelen en innovatieve materialen te gebruiken. Ze streven naar hoogwaardige producten die lang mee gaan en toch voor de massa betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten.

HAY Serving Tray Dienblad


✓ Gemaakt van roestvast staal
✓ Meerdere functies
✓ Eenvoudig en functioneel
✓ Designer: HAY studio

Vragen over het Serving Tray Dienblad van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het HAY Serving Tray Dienblad.
Vier de zomer met onze Summer Gifts! Ontvang een Muuto Platform Tray t.w.v. €59 bij bestellingen vanaf €250. Keuze uit verschillende kleuren.

Lees meer over de actie

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer HAY Studio
Garantie 2 jaar
Merk HAY

Serving Tray - Goud

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Vandaag voor 11:30u besteld, vanavond in huis
€ 35

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit