Mater Shell Lounge Chair

By Michael Dreeben

Omschrijving

De Mater Shell Lounge Chair is een ontwerp van Michael Dreeben. Voor het design van de stoel heeft Dreeben zich laten inspireren door ambachtelijk en traditioneel werk uit Noord-India. Deze inspiratie is in het specifiek terug te zien in de prachtige zitting van de loungestoel. In India worden zogenaamde ‘zadels’ al eeuwenlang vervaardigd. Echter verdwenen deze zadels steeds meer uit het beeld door de steeds verder ontwikkelde techniek in India. Door de Shell Lounge Chair te introduceren stimuleert Dreeben deze oude ambacht en creëert hij een nieuwe markt voor de makers. In het ontwerp wordt de Indiase ambacht gecombineerd met Scandinavische vormgeving. De vorm van de zitting in combinatie met het houten onderstel geven de stoel een minimalistische en rustige look. Dit maakt de stoel perfect voor verschillende uiteenlopende interieurs, zowel privé als in commerciële ruimtes.

De lounge stoel heeft een onderstel van eikenhout en de zitting is bekleed met leder. Het design is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. De zitschaal is bekleed met Ultra Black leder. Voor het onderstel heeft u de keuze uit een mat gelakte variant en een zwart gebeitste variant.

Mater Shell Lounge Chair


✓ Keuze uit twee varianten
✓ Combinatie tussen vakmanschap en esthetiek
✓ Lederen bekleding
✓ Onderstel van eikenhout

Vragen over de Shell Lounge Chair van Mater?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Mater Shell Lounge Chair.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Michael Dreeben
Merk Mater
Diepte / Lengte 40
Breedte 54
Hoogte 75
Zithoogte 35

Shell Lounge Chair

Ultra Black - Mat Gelakt

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 726

Shell Lounge Chair

Ultra Black - Zwart Gebeitst

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 726
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit