EMU Shine Tafel Rechthoek HPL

By Arik Levy

Omschrijving

De EMU Shine Tafel Rechthoek HPL is een ontwerp van Arik Levy. Deze Shine tafel is een eenvoudige, elegante tafel die perfect past bij de stoelen met of zonder arm uit de Shine serie. Maar dankzij zijn minimalistische design is hij ook heel goed te combineren met andere stoelen. Het frame is gemaakt van geverfd aluminium en de slanke poten staan een beetje naar buiten toe. Het tafelblad is aan de korte zijdes bol afgewerkt en is gemaakt van HPL laminaat. Dit laminaat is gemakkelijk te reinigen en behoeft geen onderhoudswerkzaamheden. Bovendien is dit materiaal weersbestendig, erg praktisch! De tafel is verkrijgbaar in drie afmetingen, twee vaste maten en een uitschuifbare.

De kleinste tafel is 166 centimeter breed, 100 centimeter diep en 74 centimeter hoog. De middelste tafel is 213 centimeter breed, 100 centimeter diep en 75 centimeter hoog. De grootste variant is uitschuifbaar en kan van 180 centimeter groeien naar 292 centimeter. Hij is 100 centimeter diep en 74 centimeter hoog. Alle afmetingen zijn verkrijgbaar in de kleur wit. De tafel is ook verkrijgbaar met een blad van teak, welke ook bij ons te bestellen is.

De Shine Tafel Rechthoek HPL, ontworpen door Arik Levy is een product van EMU. De Italiaanse fabrikant EMU is door zijn 65 jaar lange ervaring specialist geworden in het produceren van – veelal metalen – tuinmeubelen. Ontwerpen doen zij zelf, maar ook vaak in samenwerking met bekende designers. De Shine serie komt van de hand van Arik Levy, die niet in één woord te beschrijven is. Naast productdesigner is hij onder andere kunstenaar, fotograaf en filmmaker. Zijn creaties zijn wereldwijd in prestigieuze galerijen en musea te bewonderen.

EMU Shine Tafel Rechthoek HPL


✓ Elegante tafel met naar buiten staande poten
✓ Tafelblad van onderhoudsvrij HPL laminaat
✓ Frame van wit geverfd aluminium
✓ Afmeting: b. 166/213/180-292 x h. 74/75 x d. 100 cm.
✓ Design: Arik Levy

Vragen over de Shine Tafel Rechthoek HPL van EMU?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de EMU Shine Tafel Rechthoek HPL.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Arik Levy
Garantie 2 jaar
Merk EMU
Opties Buiten te gebruiken

Shine Tafel - 166 x 100 cm.

Wit 23

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.185

Shine Tafel - 213 x 100 cm.

Wit 23

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.340

Shine Tafel - 180-292 x 100 cm.

Wit 23

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 2.150
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit