Luxe beddengoed

Bij een heerlijke, diepe nachtrust hoort natuurlijk een mooi design bed met een luxueuze uitstraling. Combineer uw design bed met comfortabel en luxe beddengoed om een heerlijke, warme nachtrust te creëren. Het design beddengoed nodigt uit om extra tijd in bed te spenderen dankzij de zachtheid ervan. Bovendien heeft MisterDesign zowel minimalistisch beddengoed met neutrale tinten als met vrolijke kleuren en opvallende motieven: zo is er voor elk interieur passend beddengoed te vinden!

18 items

18 items

Ruime collectie design beddengoed

De kleuren en verschillende motieven zorgen voor zowel een vrolijke als een luxueuze uitstraling wat maakt dat het beddengoed zowel functioneel als esthetisch een ware toevoeging is in iedere slaapkamer. Het luxe beddengoed is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals linnen en OEKO-TEX® -of GOTS-gecertificeerd katoen. Dit houdt in dat het maakproces ervan een minimale impact heeft op het milieu. Slaap onder het mooiste design beddengoed van MisterDesign om van optimaal slaapcomfort te genieten! Onze collectie design slaaptextiel bestaat onder andere uit verschillende luxe dekbedovertrekken, kussenslopen, hoeslakens, bedspreien en dekens en comfortabele kamerjassen.

Design beddengoed van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u kwalitatief hoogwaardig en luxe beddengoed vervaardigd uit verschillende soorten materiaal, ontworpen door bekende designers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. We zijn onder andere officieel dealer van het prachtige beddengoed van HAY en Ferm Living. Deze collecties bestaan uit gedetailleerde prints gecombineerd met frisse en vrolijke kleuren in verschillende maatuitvoeringen. Dit maakt het beddengoed geschikt voor jong en oud.

Advies over luxe beddengoed

Wilt u graag meer informatie over onze beddengoed collectie? Of wenst u graag advies van onze professionals? Kom dan gerust langs in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!