Luxe Kamerjassen

Geniet in de ochtend van een heerlijke kop koffie of thee na een diepe nachtrust in een comfortabele, luxe kamerjas. De stijlvolle kamerjassen van MisterDesign zijn eigentijdse ontwerpen en hebben een luxueuze uitstraling dankzij hun rijke materialen. De zachte stoffen zijn licht van gewicht waardoor ze uitnodigen om urenlang te dragen. De meeste kamerjassen zijn one size wat maakt dat ze geschikt zijn voor iedereen. Draag de zachte jas om heerlijk te loungen in uw woonkamer of draag hem als kimono tijdens een lange wandeling op een zonnige dag. Ga voor een linnen kamerjas in een neutrale kleur voor een serene look, of ga voor een speelse look met een kamerjas in een opvallende kleur met een wafelstructuur. De kamerjassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals OEKO-TEX®-gecertificeerd katoen, waardoor het productieproces een minimale impact heeft op het milieu.

2 items

2 items

Luxe Kamerjassen van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u kwalitatief hoogwaardige kamerjassen, vervaardigd uit verschillende soorten materiaal. Deze zijn ontworpen door bekende designers en geproduceerd in de beste fabrieken van de wereld. MisterDesign is officieel dealer van de prachtige luxe kamerjassen van onder andere HAY en Ferm Living. Deze collecties bestaan uit gedetailleerde prints gecombineerd met frisse en vrolijke kleuren in one size. Dit maken de kamerjassen geschikt voor iedereen.

Advies over luxe kamerjassen

Wilt u graag meer weten over onze collectie luxe kamerjassen? Uiteraard bent u hiervoor van harte welkom in onze winkels, waar onze adviseurs u graag verder helpen!