Design Boxsprings

Bij de inrichting van een huis wordt een slaapkamer vaak gezien als sluitpost terwijl het juist zo belangrijk is om goed te slapen. Zorg voor een goede nachtrust met een uiterst comfortabele design boxspring. Slaap in de mooiste, hoogwaardige design boxsprings welke verkrijgbaar zijn bij MisterDesign en creëer een serene sfeer in de slaapkamer. Binnen het aanbod van MisterDesign is er een ruime keuze in materialen, accessoires en afwerkingen wat maakt dat voor ieder wat wils verkrijgbaar is.

8 items

8 items

Diverse soorten boxsprings

Kies voor een boxspring met een lederen afwerking voor een luxueuze uitstraling of kies een boxspring met een elegante stoffering voor een warme, huiselijke sfeer. Spendeer lange avonden in bed en wordt uitgerust wakker in een ruime boxspring of ga voor een kleiner formaat in kleinere ruimtes. Maak van uw design slaapkamer een rustgevende omgeving met de meest comfortabele matrassen, zacht beddengoed, warme verlichting en functionele nachtkastjes voor een opgeruimde omgeving waar u helemaal tot rust kunt komen.

Design boxsprings van de beste merken

De design boxsprings bij MisterDesign zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, zijn ontworpen door bekende designers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. We zijn officieel dealer van de mooie, comfortabele boxsprings van onder andere Zeitraum, Wittmann en Zanotta.

Bezorging van uw design boxspring

Nadat u uw favoriete design boxspring heeft besteld, komen wij deze met alle plezier bezorgen. Onze eigen bezorgdienst zorgt ervoor dat deze gemonteerd op de juiste plek komt te staan en neemt naderhand het verpakkingsmateriaal weer netjes mee terug.

Advies over design boxsprings

Voor advies over design boxsprings bent u ook van harte welkom in onze winkels. Onze adviseurs helpen u hier graag!