Design kinderkamer

Ook voor de kinderkamer zijn er veel leuke design artikelen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de kindermeubelen uit de Ferm Living Little Architect serie, of de schattige kinderkamer accessoires en behang voor de kinderkamer van Ferm Living. De leukste designs voor kids, zoals de karakteristieke houten ontwerpen van Kay Bojesen en kleurrijke muurhaakjes zoals de Muuto The Dots, maken van de design kinderkamer een vrolijke en gezellige plek om te spelen en te slapen. Design voor jong en oud, voor jongens én voor meisjes: bij MisterDesign vindt u het allemaal!

4 items

4 items

Design kinderkamer meubelen

In een echte design kinderkamer kunnen kleine meubelen niet ontbreken. Is de kinderkamer groot genoeg om deze ook nog te voorzien van een gezellige zithoek? Dan vindt u bij ons hiervoor de leukste kindermeubelen! Denk bijvoorbeeld aan de Vitra Panton Junior Kinderstoel van Verner Panton. Deze kinderstoel is verkrijgbaar in diverse prachtige en vrolijke kleuren. Zet hier nog een leuke kindertafel bij en uw kind(eren) hebben een fijne eigen plek om te spelen én te leren.

Beddengoed voor kinderen

U gunt uw kind natuurlijk een fijne nachtrust. En hoe kan dat anders dan met het allerfijnste kinderbeddengoed?! Onze collectie beddengoed voor kinderen bestaat onder andere uit dekbedovertrekken, kussenslopen en dekens met de leukste printjes en mooiste kleuren. Zo wordt slapen echt een feestje!

Lampen voor in de design kinderkamer

In een kinderkamer is het belangrijk dat de juiste verlichting aanwezig is. Zo wordt er voor de kids namelijk een fijne sfeer gecreëerd waar ze zich veilig bij voelen. Natuurlijk is hoofdverlichting onmisbaar, maar vergeet ook zeker niet de sfeerverlichting zoals een wandlampje of een nachtlampje voor op het nachtkastje. Bekijk ons aanbod kinderlampen.

Accessoires voor de design kinderkamer

Kinderkamer accessoires maken de design kinderkamer helemaal af! Met mooie wanddecoratie, gezellige kussens, vrolijke vloerkleden en leuk behang voor de kinderkamer, wordt er een plek voor de kids gecreëerd die fijn en warm aanvoelt.

Advies over design voor de kinderkamer

Bij MisterDesign vindt u alles wat u nodig heeft voor het samenstellen van een design kinderkamer. Wenst u graag meer informatie of advies? Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!